MODNI DAR

Maju Šuput šokiralo što je jedna žena dala njezinom vozaču, a onda je krenula u potragu za njom! Javila joj se

Maja je napisala da je ovo prvi put da joj je netko darovao haljinu i to ručno rađenu. Nosila ju je na koncertu na Braču

Maja Šuput u poklonjenoj haljini

 Instagram/Maja Šuput

Potraga za ženom koja je Maji Šuput poklonila haljinu "koja je handmade i skroz u centimetar" njezine veličine, završila je uspješno. Javila se dizajnerica iz riječkog krojačkog studija Barra Design i zahvalila na komplimentima i podršci.

Pjevačica je na svojem profilu na Instagramu uz fotografiju u crnoj pripijenoj opravi napisala: "Jučer na koncertu u Rasopasnom, na Krku (nemam slike sa svirke jer jednostavno nije bilo fotografa) gdje je bio lom od energije i količine ljudi, mom vozaču je prišla žena i dala mu uredno zapakiranu haljinu za mene. Nije tražila ni da mi osobno da, niti da me upozna, samo da mi on preda haljinu pa ako mi se svidi".

Šuput je u nastavku napisala kako je ovo prvi put da "od stotine narukvica, plišanaca, crteža, poklona za Blooma koje dobijem svaku večer dok pjevam prvi put da mi je netko nepoznat dao haljinu". Kazala je kako cijeni svačiji trud i rad pa je odlučila podržati i rad žene koja joj je dala haljinu.

Problem je nastao nakon što je, na putu od Krka do Zadra, izgubila vizitku pa je Maja zamolila umjetnicu da joj se javi jer joj želi zahvaliti. Ubrzo se javila i dizajnerica, i zahvalila pjevačici, a javili su se i brojni pratitelji Maje Šuput, među kojima i neka poznata lica. Hvalili su i Maju i haljinu.

Pjevačica Neda Parmać napisala je: "Neka se javi i meni! Haljina je top!". U komentarima su pratitelji bili fascinirani kako je dizajnerica savršeno pogodila njezine mjere, a neki i rekli kako je autorica "bolja od Grubnića", misleći, dakako, na Marka Grubnića koji radi njezin styling.

Maja je pokazala da joj se haljina doista svidjela, jer ju je nosila druge večeri na koncertu u Sutivanu na Braču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. kolovoz 2024 14:43