POSEBAN DAN

Marijana Batinić čestitala suprugu rođendan emotivnom porukom: ‘On je zvijezda vodilja mog života‘

Marijana je Mateja upoznala na jednom Halloween partyju, a vjenčali su se 2015. godine. Zajedno imaju dvoje djece

Marijana Batinić i Matej Pašalić

 Instagram

Voditeljica Marijana Batinić, koja je nedavno krenula sa snimanjem osme sezone "Života na vagi", posvetila je emotivnu objavu na Instagramu posebnoj osobi. Njezin suprug Matej Pašalić proslavio je 40. rođendan, a povodom toga je Marijana objavila niz njihovih zajedničkih fotografija i videa.

"Ako nešto ne voli to je kad se priča o njemu. Ne voli se eksponirati, ne voli pompu, čak ni euforiju. Jer nakon euforije, kaže, neminovan je pad energije. Teško se otvara, rijetko o sebi progovara, još rjeđe se žali, baš nikad ne plače. Iritantno je razborit, nemoguće tvrdoglav, a upornost mu je najveća mana i vrlina. Ne voli norme i mrzi kad se nešto radi - reda radi", opisala je voditeljica svog supruga.

Potom je dodala da je Matej "zvijezda vodilja njezinog života".

"Naš stožer za vrijeme korone, psihijatar za vrijeme potresa, muž i tata uvijek. Ne znam što sutra nosi, ali danas stvarno mislim da bi naš život bio puno teži i ružniji s manje smijeha, zabave i "ruganja" da nema njega. Četrdeset mu je godina tek i puno toga je napravio i stvorio u svom životu, a od svega mu je ipak najdraži suhozid. Živi kao poduzetnik, u duši umjetnik", poručila je.

image

Marijana Batinić i Matej Pašalić

Instagram

U komentarima su se čestitkama pridružile i brojne druge domaće zvijezde. "Dragi Matej! Divnog muža imaš, ma da sam ti ja birala, ne bih ti slađeg i dražeg našla... I neka ti je tu sa sjevera", napisala je Ida Prester, a javili su mu se i Marko Petrić, Sonja Kovač, Viktorija Rađa, Larisa Lipovac Navojec, Pedro Soltz i brojni drugi.

Marijana i Matej upoznali su se na jednoj zabavi pod maskama povodom Noći vještica, a vjenčali su se 2015. godine. U braku su dobili dvije kćeri, Enu i Rozu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. kolovoz 2024 22:05