KRAJ LJUBAVI

Mario Ančić razveo se od splitske liječnice: ‘Nismo skupa više od godinu dana‘

Bivši tenisač Mario Ančić otkrio je da se razveo od splitske anesteziologinje Mile Fabris

Mario Ančić

 Tom Dubravec/Cropix

Bivši tenisač i uspješni investicijski bankar u New Yorku, Mario Ančić, otkrio je da se razveo od splitske anesteziologinje Mile Fabris, koja također živi i radi u Velikoj jabuci.

"Oboje smo privatne osobe i nerado govorimo o svom privatnom životu, pa ne bih mnogo ni o ovoj temi. Reći ću samo da je istina da smo se Mila i ja razišli. Prije više od godine dana svatko je otišao na svoju stranu, a sve je prošlo mirno i civilizirano", rekao je 40-godišnji Ančić za magazin Gloria.

Podsjetimo, njih su se dvoje vjenčali 2021. u crkvi sv. Eufemije u Rovinju, a slavlje se održalo uz 17-ero članova najuže obitelji te kumove Katarinu Puljić i Antu Kušurina u stanciji Meneghetti. Odmah nakon vjenčanja, Ančić je otputovao u Ameriku gdje je studirao na njujorškom Sveučilištu Columbia. Danas radi u investicijskoj tvrtki One Equity Partners, prenosi Gloria.

image

Mario Ančić

Damir Krajac/Cropix

Nekadašnji tenisač od te se sportske karijere oprostio već s 27 godina zbog mononukleoze te problema sa srcem i štitnjačom.

“Kad imate problem sa zdravljem, ne možete ništa osim paziti i slušati doktore. Kad sam imao 23 godine i kad sam osam sati dnevno bio u treningu, mečevima, tenisu ili kondicijskim treninzima, bio sam prisiljen ležati godinu dana u krevetu”, ispričao je ranije u HRT-ovoj emisiji ‘U svom filmu‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. listopad 2024 21:32