ANTE MIHAEL

Marko Perković Thompson o sinu zbog čije se bolesti povukao sa scene: ‘Hvala dragome Bogu što ga je ostavio s nama...‘

Neno Ninčević, koji mu je napisao aktualni hit, smatra da je pjevačev povratak važan za hrvatsku glazbenu scenu

Marko Perković Thompson

 Nikola Brboleza/Cropix

"Znate, ja večeras ne bih bio ovdje da nije jednog hrabrog momka za kojeg ste vi puno molili i hvala vam na tome. Hvala dragome Bogu što ga je ostavio s nama, a tebi, dragi sine, hvala što si i večeras s nama. Voli te tvoj tata, kao i tvog brata, tvoje sestre, mamu", poručio je prije nekoliko dana Marko Perković Thompson svojoj publici na koncertu koji je održao u Dugopolju.

Na njemu se pojavio i pjevačev bolesni sin Ante Mihael, koji posljednje dvije godine vodi bitku sa zdravljem.

Neno Ninčević, koji je napisao stihove za Thompsonov aktualni hit "Ako ne znaš šta je bilo", smatra da je pjevačev povratak doista važan za hrvatsku glazbenu scenu.

"Strahovito je važan zato što se napokon stvara ravnoteža. Znači, mi nemamo nikakav problem što netko puni dvorane, neka ih puni i neka to sluša tko god želi s mojim blagoslovom, ali je li normalno da hrvatska glazba u našoj zemlji, koja je bila domicilna glazba u regiji, ostane u zapećku, pa nije normalno", rekao je Ninčević za In Magazin Nove TV.

"Marko ima tu jednu vrlo snažnu poruku koju daje ljudima. Mi moramo reći da ni u Imotskome niti ovdje nismo zabilježili niti jedan veći incident. Znači, ne vjerujem da ima koncerta s toliko puno ljudi na kojem ni jedna osoba nije hospitalizirana", komentirao je Branimir Mihaljević, a svi se slažu da je zajednički nazivnik svim Thompsonovim koncertima - emocija.

"On se ne libi razgovarati i pričati i o svojoj obitelji na bini, i o svim tim problemima koje on doživljava na određeni način i koje s njim dijeli njegova publika. Tako da to nije samo pjesma za pjesmom", zaključuju za In Magazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 14:59