OMILJENO TV LICE

Marko Šapit pokazao kako izgleda jedan dan TV komentatora na Euru: ‘Evo te čuvene bilježnice...‘

U hotel se vraća po mrklom mraku, kasno navečer, a na spavanje se ne ide prije barem 2 sata

Marko Šapit

 Screenshot/HRT

Voditelj projekta Euro 2024., Marko Šapit, bio je omiljeno televizijsko lice dok smo pratili nastupe hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Jednako energično navijali su i gledatelji ispred TV ekrana, kao i Marko u svojoj komentatorskoj kabini na stadionima.

A sad je HRT na društvenim mrežama objavio video u kojem je pokazao kako zapravo izgleda jedan radni dan njihove zvijezde - od buđenja, pranja zubi, doručka u hotelu i prve kave do vožnje i dolaska na stadion.

- Dug i zanimljiv dan... Evo kako izgleda ta čuvena priprema - kaže Marko u videu. Ispred njega je bilježnica s hrpom gusto ispisanih bilješki po danima.

U hotel se vraća po mrklom mraku, kasno navečer, a na spavanje se ne ide prije barem 2 sata.

- Ja sam uvijek htio biti vojni pilot, ali rekli su mi da ne stanem u avion pa sam se prebacio na ovo - izjavio je svojedobno Šapit za HRT pa objasnio kako se nosi s kritikama: "Svaku kritiku spreman sam prihvatiti, posebno ako nešto pogriješim, a i to se zna dogoditi. Jedino kad se koriste nekakvi glupi izrazi, a ima nažalost i toga, to zbilja nema smisla. Ovo je ipak samo posao, samo sport, trebaju biti neka zabava i uživanje".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. rujan 2024 15:37