SVADBA I POL

Matija Cvek podijelio djelić atmosfere s njegova vjenčanja s tajnovitom Miriam: Otkrio i detalje o prvom plesu

Cvek je za ovaj poseban dan nosio ružičasto odijelo, a njegova Miriam je odabrala vjenčanicu uskog kroja

Vjenčanje Matije Cveka i Miriam Cikron

 Screenshot/instagram/

Prošlog su vikenda pred oltar stupili pjevač Matija Cvek i Miriam Cikron, a nakon što su ozakonili svoju vezu u crkvi sv. Antuna Padovanskog na zagrebačkom Svetom Duhu, uputili su se na slavlje prema imanju Marincel, gdje se feštalo do dugo u noć, a najbolje trenutke je popularni pjevač podijelio na svom Instagram profilu.

image

Prvi ples Matije Cveka i Miriam Cikron

Screenshot/instagram/
image

Prvi ples Matije Cveka i Miriam Cikron

Screenshot/instagram/

Svečanu večer novopečeni supružnici otvorili su tzv. "prvim plesom", a plesali su uz "Wonderful Tonight" Erica Claptona.

image

Matija Cvek i prijatelji

Screenshot/instagram/

Nadalje, Cvek je podijelio fotografije kako uživa sa svojim uzvanicima te novopečenom suprugom, a podijelio je sliku panoa sačinjenog od različitih fotografija iz raznih razdoblja života. Od poznatih, na svadbi se pojavio i Dino Jelusić, Alen Đuras i njegova zaručnica, kao i voditeljica Lota Ana-Klaudija Štilinović, Ivan Huljić, Marko Kutlić te mnogi drugi.

image

Pano s fotografijama

Screenshot/instagram/

Cvek je za ovaj poseban dan nosio ružičasto odijelo, a njegova Miriam je odabrala vjenčanicu uskog kroja.

O Miriam se ne zna puno, osim da je završila Prehrambeno-biološki fakultet u Zagrebu i da je jedna od autorica ilustracija na Cvekovu zadnjem albumu. Također, Miriam se mnogi sjećaju i iz spota "Divljih jagoda" za pjesmu "Nemam ništa protiv".

Cvek je svoju vezu držao dalje od očiju javnosti, a ovo je vjenčanje zapravo jedan od rijetkih trenutaka da smo ih vidjeli zajedno. Također, par je u veljači dobio kćerkicu Lotu, a glazbenik je nekoliko puta javno otkrio koliko uživa u očinskoj ulozi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:21