POSTAT ĆE MAJKA

Mentorica iz ‘Plesa sa zvijezdama‘ otkrila da očekuje prinovu s dugogodišnjim partnerom: Otkrili i ime bebe!

Preslatkim su videom na Instagramu Paula i njezin suprug Filip pratiteljima obznanili da čekaju svoje prvo dijete

Paula Jeričević

 Petra Ria I Bojan Zibar/

Mentorica i prošlogodišnja pobjednica showa ‘‘Ples sa zvijezdama‘‘ Paula Jeričević Tonković otkrila je na Instagramu da će postati majka. Naime, preslatkim su videom Paula i njezin suprug Filip pratiteljima obznanili da čekaju svoje prvo dijete.

Kao što znamo, Paula se udala prije dvije godine, a svog je dugogodišnjeg partnera u medijima opisala kao svog najvećeg prijatelja i podršku. Paula je trenutačno u četvrtom mjesecu trudnoće pa bi prinova na svijet trebala stići na proljeće, točnije u ožujku, prenosi Gloria.

"Presretni smo jer smo željeli dijete, a nakon što smo ugledali pozitivan tekst osjetili smo veliko olakšanje s obzirom na to da sam svjesna koliko žena ima problema sa začećem. Obožavam djecu i jedva čekam postati mama", kazala je plesačica koja već sada zna kako će nazvati svoju prinovu.

"U mojoj obitelji tradicija je da su dječaci Jakovi ili Jadrani i oduvijek sam htjela malog Jakova jer mi se i otac tako zove. U međuvremenu sam ostala bez dide Jadrana, koji je imao jako velik utjecaj na moje odrastanje pa čak i na Filipovo s obzirom na to da smo bili klinci kada smo prohodali. Tako da je odluka na kraju pala na Jadrana, a ako bude djevojčica, zvat će se Nora", otkrila je Paula.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 12:46