‘KAKVA FIGURA‘

Mila Elegović ovom je fotografijom u bikiniju zapalila Instagram: ‘Mila kuda si nam ravna, Mila kuda si planina...“

Glumica pozirala u kupaćem no nije otkrila gdje provodi ljeto, u moru pozitivnih našli su se i negativni komentari

Mila Elegović zapalila Instagram

 /Screenshot Instagram

Mila Elegović (54) i njezina vitka linija na kojoj joj mnogi zavide česta su tema rasprava, a glumica je ponovno svoje pratitelje na Instagramu počastila „vrućom“ objavom. Ovoga je puta pozirala u kupaćem kostimu ispred drvene ograde u dvorištu.

Objavila je video čiji je glavni lik ona, u bijelo plavom kupaćem, a pozira s njezinom prepoznatljivom kosom koju je raspustila. Pratiteljima su odmah u oči upali glumičini isklesani trbušni mišići. Gdje ljetuje nije otkrila, ali sudeći prema komentarima koji su gorjeli ispod objave i njezinim je pratiteljima odmah trebalo malo hlađenja.

U moru emojija našli su se neki zaista zanimljivi i šaljivi komentari.

„...Mila kuda si nam ravna, Mila kuda si planina...“, napisao je jedan korisnik.

„Predivna si Ti meni, pravi Komad .. ak imaš kaj za popravit javi mi se na Inbox“, našalio se drugi.

„Ako treba ogradu pofarbat stisni poruku, ostalo mi još nekaj sandolina“, nadovezao se treći.

Između brojnih pozitivnih komentara tu i tamo je zalutao i koji negativan, a neki smatraju da je glumica sada uistinu previše mršava.

„Mila bolja si mi bila malo deblja, sad si mršava pa i lice pati; znam da danas može se i filer i botoksi, ali mršavit ti ne stoji, npr. Tatjani Dragović stoji jer ona nikad nije ni bila deblja; inače lipa i dobra si ti meni jer si pozitivna osoba“, poručila joj je jedna korisnica Instagrama.

image

Mila Elegovic

Goran Mehkek/Cropix

Glumica je nedavno snimila TikTok za RTL u kojem je pričala o svojoj zavidnoj liniji, trudi se držati zdrave prehrane, ali se voli i počastiti.

„Najdraža hrana je ona koju ne smijem jesti. Najdraža hrana su čvarci. Čvarci su top 10 zašto imam inzulinsku rezistenciju i to je strogo zabranjeno, ali ja tu i tamo makar jedan, prije sam mogla pet, sada samo jedan, ali čvarci su mi najdraža hrana“, rekla je u videu.

@rtlhrvatska Mila nam je otkrila svoje favorite, a najesen ćete ju moći gledati u RTL-ovoj seriji ‘San snova’! #rtl #rtlhrvatska #sansnova #milaelegovic #domaceserije #serijanartlu #viral #fyp ♬ original sound - RTL Hrvatska
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 11:07