‘SVE JE U REDU‘

Mostarski pjevač kojeg obožavaju Hrvatice imao prometnu nesreću: ‘Ne snalazim se u gužvama‘

Adi je popularnost doživio nastupima na televiziji, a nedavno je rasprodao tri koncerta u Lisinskom

Adi Šoše

 Gordan Stojkić

Mostarski glazbenik Adi Šoše imao je prometnu nesreću, kako prenosi Mondo.ba. Pjevač je udario u kamion i oštetio svoj automobil.

Nakon nesreće se oglasio i poručio da je dobro te da nije ozlijeđen. "Ja se ne snalazim u gužvama pa mi se dogodio peh, ali sada je sve u najboljem redu", rekao je on.

image

Adi Šoše

Nikola Brboleza/Cropix

Adi se proslavio nastupima na televiziji, a postao je i omiljen među hrvatskom publikom. Na njegovom prvom albumu našle su se njegove obrade nekih hit pjesama, a nakon toga je izdao svoj prvi singl "Nije lako biti ja". Potom je objavio novi album na kojem su se našle pjesme kao što su "Najljepši cvijet", "Pusto ostrvo", "Od jeseni do proljeća" i druge.

Tijekom karijere je surađivao i s Tonyjem Cetinskim na vrlo uspješnoj pjesmi "Sve ili ništa". Koliko ga vole u Hrvatskoj pokazuje to da je rasprodao čak tri koncerta u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Prvi će koncert imati 28. listopada, a potom i 9. veljače i 18. ožujka 2025.

image

Adi Šoše

Vojko Basic/Cropix

"Kad smo rasprodali prvi koncert u Lisinskom, nisam bio pretjerano iznenađen činjenicom da smo to napravili, nego brzinom kojom se to dogodilo jer nam je trebalo manje od tri dana. To mi je dalo samopouzdanja da možemo pokušati napraviti i reprizu, međutim, kad smo otvorili treći datum, to je i mene čak iznenadilo. To su brojevi kojima se mogu pohvaliti najveće zvijezde regije", rekao je on ranije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. listopad 2024 10:06