ANA SAD UŽIVA

Najviše je plakala u ‘Braku na prvu‘, a nedavno se preselila u Norvešku. Fanovi sad poručuju: ‘Proljepšala si se‘

Anu su eksperti spojili s Alenom, a njih dvoje od početka nisu bili u dobrim odnosima pa su tako i napustili show

Ana Jakuš

 Rtl/Instagram

Nedavno je završila četvrta sezona emisije "Brak na prvu" u kojoj su gledatelji imali priliku upoznati Anu Jakuš. Eksperti su je spojili s Alenom Vlahovićem. Međutim, njihov "brak" nije uspio jer se još od početka nisu dobro slagali, a Ana je u emisijama često bila u suzama.

Nakon što su ispali iz natjecanja, Ana je otkrila da će se preseliti u Norvešku, što je nedavno i napravila. Na društvenim mrežama često pokazuje kako tamo provodi vrijeme, a sudeći prema fotografijama, Ana uživa otkad se preselila. Nedavno je podijelila selfie i oduševila svoje pratitelje, a javila joj se i Tina iz njezine sezone. "Zgodna", napisala joj je ona.

Neki su joj poručili da se "proljepšala" te da su zbog nje gledali emisiju. "Najzgodnija i prirodna", "Sve zgodnija", "Prekrasna", pisali su joj drugi.

Jakuš je ranije otkrila da se godinama htjela preseliti u Norvešku.

"To je moja želja već nekoliko godina. Zemlja mi se svidjela još prije nekoliko godina i rado sam se vraćala turistički dok se nije sve poklopilo da odem živjeti. Do tada sam proučavala, učila, pratila i eto me. Na prvu sam znala da tu želim graditi život i karijeru", napisala je jednom prilikom na Instagramu kad je pratiteljima odgovarala na pitanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 22:12