LJUBAVNI ŽIVOT

Nakon 11 godina braka uslijedio drugi razvod: Prije Miroslava, Indira je bila s Narcisom koji je oženio Trumpovu suradnicu

‘Brak s Narcisom bio je moj izbor, moja promišljena odluka, donesena s ljubavlju‘, rekla je Indira

Indira i Narcis Mujkić

 Cropix

Poznata hrvatska pjevačica Indira Vladić jučer je šokirala regiju kada je na svom Instagramu podijelila informaciju da se razvodi od supruga Miroslava Levaka nakon 11 godina braka, no vrijedi podsjetiti kako to nije njen prvi brak.

image

Indira Levak i Miroslav Levak

Iako je njen brak s poduzetnikom Narcisom Mujkićem prethodio društvenim mrežama i dijeljenju privatnog života na internetu, bio je jednako javno eksponiran. Podsjetimo, nakon istog broja godina kraj je došao i njenom odnosu sa spomenutim Narcisom, za kojeg se udala 2000. godine, i to poslije svega 12 mjeseci veze. Povodom razvoda, sam je istupio i priznao kako "Indira nije ništa kriva i on je kriv za sve".

image

Indira Vladić

Vojko Basic/Cropix

- Nikada nisam bio uz nju kada me trebala. Uvijek sam trčao za poslom i za novcem. Sve sam to radio za nas oboje, ali nisam shvaćao da njoj treba nešto sasvim drugo. Ona svoj posao nikada nije donosila kući, a ja jesam - rekao je za medije tada, 2010. godine, i ubrzo odselio u Chicago s bivšom plesačicom Colonije, Sarom Dobranić. Nedugo nakon su postali i roditelji kćeri Ree Željke.

image

Narcis Mujkić

Ranko Suvar/Cropix

Doduše, ni ta veza nije potrajala dugo, a u međuvremenu se saznalo da su prekinuli kada je Narcis upoznao slavnu agenticu nekretninama, Senadu Adžem, koja je radila i za Donalda Trumpa, a vodeći američki mediji proglasili su je jednom od najprominentnijih figura u poslu, odnosno, na tržištu nekretnina. Prema pisanjima raznih medija, Mujkić je sa Senadom postao direktor u tvrtki koja nosi njezino ime.

Tijekom boravka u Americi, odlučio je i promijeniti ime u Marcus Schweitzer, a trenutačno je u braku sa spomenutom Senadom. Iako je promijenio kontinent, ostao je fokusiran na posao. Naime, u Americi je osnovao tvrtku koja vodi karijere boraca u "ultimate fightu", a bio je i komentator borbi na jednom UFC-ovom događaju u Sao Paolu.

image

Narcis Mujkić

Damjan Tadic/cropix/Cropix

Jednom je prilikom po povratku iz Amerike, u Hrvatskoj otvorio restoran te ga nazvao "Colonia". O tom pothvatu pitao je i Indiru za mišljenje, a ona mu je dala puno odobrenje jer su ostali u dobrim odnosima, prijateljski i poslovno. Indira je nakon razvoda od Narcisa rekla kako o njemu "ne može reći niti jednu ružnu riječ jer bi to značilo da je rekla ružno o sebi".

- Brak s Narcisom bio je moj izbor, moja promišljena odluka, donesena s ljubavlju - prepričala je tri godine nakon razvoda za Studio.

Usprkos njihovom skladnom odnosu, uz Mujkića su vezane brojne kontroverze: poznat je po prometnim prekršajima, među kojima je i onaj za vožnju u nedozvoljenoj brzini zbog kojeg je pravna služba SAD-a pokrenula krivični postupak protiv njega. Uz to, ranije je u Hrvatskoj bio u sukobu sa zakonom zbog financijskih malverzacija.

image

Indira i Narcis Mujkić

Davor Pongracic/cropix/Cropix

Što se tiče razvoda braka od Miroslava Levaka, bivša pjevačica popularne Colonije se o tome očitovala putem objave na Instagramu.

- Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijelim poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest. Moram vam objaviti da smo nakon jedanaest godina braka, Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Indira otvorila dušu o braku: Ovo je prava istina o odnosu između Miroslava i mene... Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući zajednički višegodišnji život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati - zaključila je Indira.

Inače, samo par mjeseci ranije, par je otvorio studio dizajnerskog namještaja te u zajedničkom poslovnom pothvatu djelovao zavidno skladno.

Također, nedavno se bivša pjevačice popularne Colonije osvrnula na bračni život u jednom intervjuu.

- Za mene brak nije idealan, to ne postoji. Brak je nekad oluja, a nekad uragan... Ipak, ljubav je najvažnija, kao i poštovanje. Suprug je moja srodna duša, a mi smo dvoje temperamentnih ljudi. Ja sam djevica, on je ovan i jako smo glasni kad krene frka. Pomirimo se kasnije i nakon dvadeset pet godina smo shvatili da je besmisleno ne pričati ili raspravljati se danima. Mi se zagrlimo, poljubimo i krenemo dalje u nove pobjede - zaključila je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 13:11