‘PRVO SKIDANJE‘

Neda Parmać požalila se na svoj izgled, fanovi je razuvjerili: ‘Ma kakva škembica, što ti je?‘

To nije prvi puta da se spomenuta pjevačica požalila na toliko spominjanu ‘škembicu‘

Neda Parmać

 Screenshot/instagram/

- Prvo skidanje za plažu je najteže… Ali to treba riješiti k‘o flaster! Onda se pomiriš i sa škembicom i celulitom i uživaš u svom savršeno nesavršenom tijelu žene, mame, pivopije, sladokusca i svega što nosi ljeto! - napisala je pjevačica Neda Parmać, članica grupe Feminnem, uz posljednju objavljenu atraktivnu objavu na Instagramu.

Prema komentarima ispod objave, ova 39-godišnja pjevačica ne dijeli mišljenje sa svojim pratiteljima, odnosno, onima koji ne vide "škembicu" i tzv. "nesavršenosti" njenog tijela u kupaćem kostimu.

- Neopisivo blistaš - poručio je jedan pratitelj u komentarima.

- Nema tu ni škembice ni celulita - istaknula je jedna pratiteljica, dok je druga dodala kako "izgleda famozno". Mnoge je muške pratitelje bacila u trans, koji su joj ostavljali euforične emojije, a komplimenti su prštali sa svih strana.

image

Neda Parmać, 2024.

Vanesa Pandzic/Cropix

Doduše, to nije prvi put da se spomenuta pjevačica požalila na toliko spominjanu "škembicu".

U siječnju ove godine je podijelila svoju fotografiju s jednog nastupa na kojemu nosi pripijenu haljinu i na njoj zaokružila svoj trbuh.

- Možemo li, molim vas, normalizirati škembicu kod žena, pogotovo kod mama jer mi se ne da na dijetu? Hvala - napisala je Neda tada.

image

Nicolas Quesnoit i Neda Parmać

Dario Njavro Za Hrt/Dario Njavro Za Hrt

Što se tiče njene karijere u posljednje vrijeme, bavi se mentorskim radom u školi pjevanja Mikrofon.hr, nastupila je u posljednjoj sezoni hit emisije "Zvijezde pjevaju", redovito nastupa u sklopu retro swing projekta "Gelato Sisters", a 2023. godine je Feminnem pobijedio na jubilarnom 70. Zagrebačkom festivalu s pjesmom "Trending", i to u duetu sa Alejuandrom Buendijom, tj. Sašom Antićem iz TBF-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 12:50