‘ZNAM DA SI TU‘

Neutješni Ribafish ganuo mnoge novom objavom, zbog preminulog sina pokrenuo dobru stvar: ‘Mališa, voli te tata‘

Domagoj Jakopović Ribafish posvetio je emotivnu objavu svom pokojnom sinu Roku, koji bi proslavio 19. rođendan

Domagoj Jakopović Ribafish

 Neja Markicevic/Cropix/Cropix

Novinar, voditelj i bloger, Domagoj Jakopović Ribafish, posvetio je emotivnu objavu svom pokojnom sinu Roku, koji bi proslavio 19. rođendan.

"U nekom paralelnom svemiru, Mališa, neka ti je najljepši rođendan. Voli te tata", napisao je uz fotografiju srca u pijesku pokraj mora.

Jakopovićev sin je tragično preminuo 2018. u dobi od 12 godina, a Ribafish ga se često prisjeća emotivnim objavama koje nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim, prenosi Slobodna Dalmacija.

U čast svog sina organizirao je projekt RokOtok u kojem je plivanjem povezao sve naseljene hrvatske otoke. Četiri godine trebale su mu za realizaciju ovog projekta, kojim je ispunio obećanje dano sinu, s kojim je rado obilazio otoke.

"Riječ je o obećanju sinu Roku da ćemo obići sve otoke. Svaki put kad nakon plivanja dođem na kopno i dočeka me stotinu ili stotinu i pedeset klinaca, ispražnjena baterija mi se malo napuni. Kada plivam i vidim ribu ili neku pticu, znam da je Rok tu i da radim dobru stvar. Zato me malo strah pedesete zastavice i završetka ovog projekta, no dotad širim sreću i veselje. RokOtok je projekt baziran na dobrim temeljima. Radimo zaista dobru stvar", komentirao je Ribafish novinaru Slobodne Dalmacije.

image

Ribafish je plivao u sklopu projekta RokOtok u spomen na svog sina Roka

Vladimir Dugandzic/Cropix/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. listopad 2024 15:22