NIJE BILO UGODNO

Nika Antolos podijelila neugodno iskustvo s dječjeg igrališta: ‘Slikao je djecu, uključujući i moje dijete...‘

Nika je najpoznatija kao pjevačica grupe Feminnem, a sada je podijelila iskustvo s dječjeg igrališta

Nika Antolos

 Marko Miscevic/Cropix

Pjevačica i radijska voditeljica Nika Antolos podijelila je svoje nedavno iskustvo s dječjeg igrališta i šokirala svoje pratitelje na Instagramu.

"Jučer na dječjem igralištu imigrant (da, imigrant, kome god smetalo) slikao je djecu, uključujući i moje dijete. Na sreću, tata jednog djeteta uočio ga je, uzeo mu mobitel i izbrisao sve slike, uz rečenicu: ‘Vidimo li te još jednom, nećeš ovako dobro proći.‘ Rekla sam to nježnije nego on, naravno. Vjerujte mi, Bogu hvala da nisam bila, jer ne bi odšetao na svojim nogama", napisala je Nika.

"Ako vi nećete nadzirati tko nam dolazi u zemlju, ako vi nećete štititi našu djecu - mi ćemo. A kako ćemo to činiti, to se samo nas tiče. Kad ste zadnji puta prošetali Tomislavcem...? Toliko. Prešućuju se sve neugodne situacije s migrantima, jer ne vole da to izlazi u javnost. Neće ići. Moramo li mi svojoj djeci od 10 i manje godina kupovati paprene sprejeve ili će država napokon krenuti štititi najmanje više nego njih?? Ne smijemo dozvoliti da obzir pojede djetinjstvo i nevinost. Dosta. Dao im Bog mira, nama također!", poručila je.

Podsjetimo, Nika je najpoznatija kao pjevačica grupe Feminnem, a godinama se bori s multiplom sklerozom, zbog koje se i povukla iz javnosti. U veljači ove godine otkrila je da već pet godina nema simptome, prenosi InMagazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 15:06