‘NAJBOLJA FOTKA‘

Nika Antolos pozirala u kupaćem kostimu pa užarila Instagram: ‘Nevjerojatno lijepa žena‘

Još prije nekoliko je tjedana pjevačica pokazala svoju figuru, Nika je tada uživala u Rovinju...

Nika Antolos

 Instagram/Nika Antolos/

Pjevačica iz Feminnema, Nika Antolos, užarila je Instagram svojom novom objavom u kupaćem kostimu. Nika je pokazala svoju isklesanu figuru i uz fotografiju poslala poruku.

"Probaj izgorjeti za ljubav jednako koliko izgaraš u ljutnji... Svi koji su probali, nikad se više na staro vratili nisu, čovjeku jednostavno po prirodi nije zabavno nazadovati", napisala je u opisu objave pjevačica.

Objava se svidjela brojnim pratiteljima koji u komentarima nisu mogli prestati pisati komplimente pjevačici. "Svaki dan izgledaš sve ljepše i ljepše", "Nevjerojatno lijepa žena", "Prekrasna si", "Tvoja najbolja fotka do sad", "Al‘ si zgodna...", "Pametna, duhovna, lijepa i ljupka djevojka", "Imaš predivnu figuru", pisali su obožavatelji.

Još prije nekoliko je tjedana pjevačica pokazala svoju figuru i već tada pokupila brojne komplimente. Nika je tada uživala u Rovinju, a onda je odmor morala prekinuti kako bi snimila novi spot s kolegicama Pamelom Ramljak i Nedom Parmać za Feminnem. U jednoj se objavi svojim kolegicama posebno zahvalila.

"Hvala, cure što ste takve kakve jeste pa svaki komad ‘posla‘ bude smijeh i zagrljaji. Fakat kao srodne duše...", napisala je tada Nika u opisu svoje objave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 15:06