TRANSFER NA HAPPY FM

Nika Antolos u eteru Happy FM-a dobila novo pojačanje: Pjevač Alen Bičević krenuo u radijsku karijeru

Frontmen grupe Joy od danas će zajedno s kolegicom Nikom Antolos putem jutarnjeg showa ‘Happy jutro‘ osvajati srca slušatelja

Nika Antolos i Alen Bičević

 Gordan Svilar/happy Fm/

Uz uzbuđenje oko ljetnih sportskih transfera poput Ivana Rakitića u Hajduku i Marka Pjace u Dinamu, Happy FM ponosno najavljuje svoj veliki transfer - dolazak Alena Bičevića. Frontmen grupe Joy od danas će zajedno s kolegicom Nikom Antolos, pjevačicom popularne grupe Feminnem, putem jutarnjeg showa "Happy jutro" osvajati srca slušatelja.

Alen ne krije da je uzbuđen radi novog izazova i da se raduje suradnji s Nikom. "Oduševljen sam što sam postao dio Happy FM-a i što ću raditi s fantastičnom Nikom. Veselim se svakom jutru koje ćemo provesti zajedno s našim slušateljima, donoseći im osmijeh na lice i pozitivnu energiju. Inače se uvijek budim jako rano, tako da mi rano buđenje neće biti problem", kazao je pjevač.

image

Alen Bičević

Gordan Svilar/happy Fm/

Ni Nika ne skriva zadovoljstvo. "Mi se već neko vrijeme pripremamo i mogu reći da smo kliknuli na prvu. Njegova energija i humor savršeno će se uklopiti u naš program. Alen otkriva i onu stranu mene koju možda ljudi još nisu upoznali, i to me jako veseli. Sigurna sam da će naši slušatelji uživati u svakom trenutku provedenom s nama. Mogu očekivati zabavu, spontanost i mnogo pozitivne energije", rekla je pjevačica.

Iako je navikao na kamere, pobjednik showa "Tvoje lice zvuči poznato" otkriva koja mu je najdraža prednost radija. "Na radiju ne moram biti obučen, ali mislim da postoji jedan problem – teško se zaustavljam kada krenem pričati. Nadam se da će mi Nika dati znak da trebam stati, ali to je ono što volimo, volimo priču i ne volimo dosadu", priznao je Alen.

Šaljivi Alen otkriva i kako je pred odlazak u eter prisutna samo pozitivna trema. "Imam iskustvo ispred mikrofona, pa mi rad u radijskom eteru neće biti potpuno nova situacija. Mislim da sam dosta snalažljiv, ali imam i super mentoricu koja mi je dala najbolji savjet – nemaš se čega bojati", pojasnio je.

image

Nika Antolos i Alen Bičević

Gordan Svilar/happy Fm/

Osim što je poznat po svojoj karizmi, Alen je i veliki ljubitelj avantura. U slobodno vrijeme uživa u planinarenju i fotografiji, a uvijek je spreman podijeliti zanimljive priče sa svojih putovanja. Njegova spontanost, strast i ljubav prema glazbi donijet će novu dimenziju jutarnjem programu.

"Naša misija je pružiti vam najbolje jutro bez loših vijesti. Reći ćemo vam kakvo je vrijeme, kakav je promet, i sve što trebate znati prije nego započnete svoj dan. Uz mnogo smijeha i dobre domaće glazbe, potrudit ćemo se da vaša prva jutarnja kava bude još bolja", poručuje Alen.

"Pridružite nam se svakog jutra na Happy FM-u od 7:00 do 11:00 sati. Dozvolite da vam uljepšamo početak dana. Naš eter će biti ispunjen toplinom, zabavom i dobrom domaćom glazbom. Veselimo se zajedno." dodala je Nika.

Alen je otkrio kako za jesen priprema pravu glazbenu poslasticu koju će prvo donijeti, a gdje drugo nego doma na Happy FM, dok Nika nije isključila ni njihov zajednički duet. "To bi mogla biti ili balada ili neka krajnost – onako za napraviti lom", smatraju radijski voditelji.

"Uglavnom, pripremite se za pravu jutarnju zabavu – pjesma, smijeh i pozitivna energija su zagarantirani", zaključio je dobro raspoloženi novi voditeljski dvojac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 15:06