NE BRINE ZBOG VRUĆINA

Nives Celzijus je na moru, snima se u oskudnom bikiniju, ima i poruku za fanove: ‘Ajmo, celulit na sunce‘

Pjevačicu, glumicu i influencericu od ove ćemo jeseni gledati kao glavnu domaćicu novog regionalnog reality showa "Imanje"

Nives Celzijus na Jadranu

 Screenshot/instagram/

- Celulit na sunce - napisala je atraktivna Nives Celzijus u opisu posljednje snimke na svom Instagram profilu, a objava je već tradicionalno raspametila pratitelje poznate influencerice.

Snimka prikazuje Nives koja plovi supom u smeđem kupaćem kostimu i vesla morem, a njene obline ostavile su komentatore bez daha. Neki su čak i istaknuli da popularna Nives izaziva "klimatske promjene".

- Zgodni ste i seksi - iskreno pišu pratitelji popularne Nives Celzijus.

Nives do kraja ljeta očito planira i dalje oduševljavati ovakvim snimkama i fotografijama, a ovu svestranu domaću zvijezdu - pjevačicu, glumicu, spisateljicu i influencericu - od ove ćemo jeseni gledati kao glavnu domaćicu novog regionalnog reality showa "Imanje", a na to je ponovno podsjetila pratitelje videom u kojem glume ona i Neven Ciganović, dok u pozadini svira njena pjesma "Karanfili".

- Disciplina i rad… I samo ljubav. To je naše Imanje! - napisala je 42-godišnja Nives koja će uz sebe u reality showu imati domaćina - Dejana Dragojevića. Emisija će se emitirati na Hype televiziji u Srbiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. kolovoz 2024 07:32