‘TO JE BILO CRINGE‘

Nives Celzijus s kćeri snimala video, no njoj se to baš i nije svidjelo: ‘Mrgud je na tatu‘

Nives Celzijus jednom je prilikom otkrila da joj je njezina kći najbolja prijateljica...

Nives Celzijus

 Instagram/Nives Celzijus/

"Mrgud na tatu", napisala je Nives Celzijus za svoju kćer s kojom je snimila video za društvene mreže. Naime, majka i kći snimile su video u kojem se šetaju i drže za ruke dok nose posebne majice.

Na Nivesinoj majici piše "Moja pila je top", a njezina kći nosi majicu na kojoj piše "Brrrm Brrrm". Na kraju videa se Nives okrenula oko ruke svoje kćerI, a njoj se to nije svidjelo pa je svojoj mami poručila: "To je bilo cringe (sramotno)."

Majka i kći su se modno uskladile, osim posebnim majicama, odjenule su kratke traper hlačice i frizure stilizirale u dvije duge pletenice. Inače, majice koje su djevojke odjenule povezane su s Nivesinom posljednjom pjesmom "Moja pila" s kojom je nastupala na CMC Festivalu u Vodicama te za koju je nedavno otkrila i da snima spot.

Kako smo ranije pisali, Nives je jednom prilikom otkrila da joj je njezina kći najbolja prijateljica. "Ne znam je li to cilj roditeljstva, ali ja se zaista mogu pohvaliti da su mi moja kći i moja sestra najbolje frendice. I ako mogu birati s kim ću negdje otputovati, i da znam da ću provesti najbolje moguće kvalitetno vrijeme, to su one", kazala je domaća zvijezda koja je u mladosti bila žrtva vršnjačkog nasilja pa je odgojila svoju djecu da prihvaćaju različitosti.

"Meni je oduvijek bio cilj da budu mentalno stabilni, tolerantni, da respektiraju različitosti, da imaju tu neku kvalitetnu dozu poniznosti, da su empatični", rekla je Nives.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. kolovoz 2024 07:32