NAJAVA ‘IMANJA‘

Nives se isteže na traktoru, Ciganovića krava lupa repom po licu: Gledanost novog realityja mogla bi biti poprilična...

Show će biti spoj ‘Farme‘ i ‘Survivora‘, a Nives Celzijus na Instagramu ga opisuje kao ‘disciplinu, rad i ljubav‘

Nives Celzijus i Neven Ciganović

 Instagram/Nives Celzijus

Ovo je vrh! - kažu fanovi na društvenim mrežama nakon što su pogledali najavni video uradak novog regionalnog showa ‘Imanje‘ koji je spojio Nives Celzijus i Nevena Ciganovića. Televizijski spektakl radi Hype TV, snimat će se u Srbiji, a među voditeljima će biti upravo Nives i Neven, s tim da će se ona javljati iz televizijskog studija, a on sa samog imanja u Lisovićima, mjestašcu nedaleko Beograda.

Ako će reality show biti upola zabavan poput spota u kojem raskošna Nives - uz zvuke svog velikog hita ‘Karanfili‘ čiji refren glasi: ‘Kara, kara, karanfili, to se tebi draga mili, kita, kita, kita cvijeća, to je bolja što je veća...‘ - cupka u pripijenoj bijeloj mini haljinici i vozi traktor, dok Neven bezuspješno pokušava pomusti kravu, gledanost bi mogla biti poprilična.

Show će biti spoj ‘Farme‘ i ‘Survivora‘, Nives ga na Instagramu opisuje kao ‘disciplinu, rad i ljubav‘, a uoči ove svoje nove uloge priznaje da ima tremu.

Neven tih problema nema: kako je rekao za Slobodnu Dalmaciju ne sumnja da će se kao gradski momak sjajno snaći na selu, te podsjeća da se u seoski život super uklopio prije dvadesetak godina kada se za potrebe ‘Mjenjačnice‘ Roberta Knjaza mijenjao s Ljubom Ćesićem Rojsom, zbog čega je naučio voziti bager i nahraniti kokoši.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 11:02