TKO SE PRVI ZALJUBIO

Nova epizoda dječje emisije na bravo! KIDS radiju imala posebne goste i posebno pitanje

Mala voditeljica Maša Gavranić ugostila je Damira Martinovića Mrleta i Ivanku Mazurkijević, a razgovarali su o ljubavi, hrani i kiši

Maša, Mrle i Ivanka

 Gordan Svilar/

U najnovijoj epizodi dječje emisije „Velika pitanja malih ljudi“ na bravo! KIDS radiju, malena voditeljica Maša Gavranić ugostila je poznati glazbeni par, Damira Martinovića Mrleta i Ivanku Mazurkijević koji su već godinama zajedno, a jedno je posebno pitanje nasmijala mnoge – tko se prvi zaljubio.

„Ivanka me počela proganjati, i shvatio sam da se zaljubila u mene, pa sam joj slao poruke, dogovarali smo se kada ćemo se naći“, započeo je Mrle prvi svoju verziju priče govoreći kroz smijeh no Ivanka se nije dala zbuniti i brzo mu odgovorila.

„Nije točno! Rekla sam mu da je izvrsna glazba koju je napravio, a on je shvatio da sam ja njemu rekla da je on izvrstan“, rekla je u svoju obranu.

image

Maša, Mrle i Ivanka

Gordan Svilar/

Na kraju su se složili kako oboje imaju svoju verziju priče, ali u ljubavi, obje verzije su istinite. Uz smijeh i toplinu, pričali su i o svakodnevnim obavezama, Mrle je priznao da više voli kuhati, dok Ivanka pere posuđe, a često pripremaju ribu, što je izazvalo još smijeha zbog rasprave o zdravoj prehrani.

„Dobro da ne ispadne da samo zdravo jedemo! Na putovanjima jedemo svašta, ali ja i djeca smo ti glavni u kući kad je u pitanju hrana“, poručila je Ivanka kroz smijeh.

Maša ih je pitala i što vole raditi po kiši, a Mrle je odgovorio u svom jedinstvenom stilu.

„Plesati! Kao mali Kišni razdraganci, klizimo po listovima kada kiša padne“, napomenuo je, a Ivanka je dodala kako je njoj najdraže gledati kad Mrle izađe po kiši u gumenim čizmicama i kabanici pa onda izgleda kao pravi Kišni razdraganac.

Emisija je završila najavom koncerta 12. listopada u Lisinskom, gdje će Mrle i Ivanka održati promociju svog novog albuma, uz smijeh i glazbu naravno, poručili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 15:15