SLOVENCI, JAVITE SE

Opet se javila liječnica iz ‘Braka na prvu‘, ovaj put ima vic o Slovencima: ‘Jeste li ga shvatili?‘

‘Bila ja na dejtu sa Slovencem i tako pričamo o autima...‘, počela je Petra Meštrić svoj video na Instagramu, koji je nasmijao fanove

Petra Meštrić

 Josip Moler/Cropix

Zgodna liječnica Petra Meštrić, koja je javnosti poznata od svog pojavljivanja u showu "Brak na prvu", ispričala je svojim pratiteljima vic o Slovencu. "Situacija je izmišljena, ali veselim se upoznati Slovenca sa Škodom da mu ‘prodam‘ foru", odmah je razjasnila Petra.

"Bila ja na dejtu sa Slovencem i tako pričamo o autima. Pitam ga ja što vozi. Kaže on: ‘Škoda.‘ Kažem ja: ‘Ah, škoda‘", ispričala je Petra u videu na Instagramu i upitala pratitelje jesu li shvatili vic.

"Šteta. U prijevodu žao mi je, ne sviđaš mi se više", otkrio je jedan pratitelj da se na slovenskom šteta kaže "škoda". Inače se Petra zna našaliti sa svojim pratiteljima, ali i podijeliti svoja razmišljanja. Naravno, neizostavni su komplimenti na društvenim mrežama i na njezin izgled.

Petra je, kako smo ranije izvijestili, prije nekoliko mjeseci počela trenirati sa Stefanom Modrićem s kojim se sprijateljila u showu "Brak na prvu", a u dvije godine smršavjela je oko 15 kilograma.

"Za vrijeme snimanja ‘Braka na prvu‘ imala sam najviše kilograma u životu, a to je bilo 74. Krenula sam na dijetu i lagano vježbati, već sam pred kraj snimanja ‘pala‘ na 72. U tih dvije godine (do sada) smršavjela sam oko 15 kg i sad imam 58 kilograma", rekla je Petra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 12:15