PREPUŠTEN TRENUTKU

Ova snimka s Eurosonga munjevito se širi, pogledajte što radi snimatelj dok svira Rim Tim Tagi Dim: ‘Kakav kralj!‘

Komentatori su ga brzo prozvali "kraljem" i zaključili kako nije nimalo čudno da se prepustio trenutku
 /Youtube/ronkesc

Nakon što je održana prva polufinalna večer ovogodišnjeg Eurosonga, Baby Lasagna zaradio je titulu najpopularnijeg izvođača na društvenim mrežama. Nastup našeg Marka Purišića rasplesao je cijelu Malmö Arenu, a na ritam Rim Tim Tagi Dima nije ostao imun ni snimatelj.

Popularni Lasagnin ples poznat je svim obožavateljima Eurovizije tako da je bilo očekivano kako će mu se pridružiti, no posebnu pažnju privukao je snimatelj koji je sramežljivo otplesao nekoliko pokreta pa se vratio poslu. To nije prošlo nezapaženo jer su fanovi iz publike snimili apsolutno sve, a zatim podijelili na YouTubeu.

Komentatori su ga brzo prozvali "kraljem" i zaključili kako nije nimalo čudno da se prepustio trenutku jer je nastup jednostavno pozivao na ples.

Spektakularnim nastupom, Baby Lasagnin plasman na kladionicama se dodatno zabetonirao. Iako već duže vrijeme drži vodeće mjesto na tablici, trenutne kalkulacije predviđaju mu pobjedu sa sigurnošću od 41 posto, dok je drugo mjesto rezervirano za Švicarca Nema sa šansama od 18 posto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 16:16