‘STVARNO JE VRIJEME‘

Ovo je djevojka našeg senzacionalnog olimpijca, ima poruku za njega: ‘Jesi već išao do zlatarne?‘

Hrvatski skakač u dalj danas se bori u finalu Olimpijskih igara, a njegova djevojka će biti na tribinama

Matea Detelić

 Tiktok, Instagram/

Hrvatski skakač u dalj Filip Pravdica danas će se boriti za zlato u finalu Olimpijskih igara. Dok se on priprema za svoju izvedbu, njegova djevojka Matea Detelić nasmijava pratitelje humorističkim videima na TikToku.

Na društvenoj je mreži objavila video u kojem se našalila sa svojim dečkom te mu na zanimljiv način poručila da je vrijeme da ju zaruči. "Ej, Filipe! Kako si? Kako je u olimpijskom selu? Jesi već bio do zlatarne? Do teretane? Stvarno je ono vrijeme više. Stvarno je vrijeme da pobijediš", započela je Matea.

Potom je pokazala svoju suknju s džepom. "Vidiš ovo je suknja, vidiš kako ja imam mali džep za prsten, za prste. A mislim i mama će ti biti tamo pa nije žena valjda džabe dolazila. A vidi nove nokte imam, a imam isti svjetliji outfit ako ti treba nešto ‘svjetlije‘", našalila se pa dodala:

"A, bole te koljena. Pa kako ćeš ti kleknuti? Skočiti?"

Ranije je Matea objavila video u kojem je vježbala reakciju na zaruke. Skakala je s hrvatskom zastavom i poručila: "Cura može sanjati. Ovaj, naravno, mislim sanjam o medalji".

@detelicka A girl can dream ? ovaajjj naravno mislim, sanjam o medalji #olimpicgames #olimpics #olimpian #paris ♬ original sound - detelicka

Matea će dečka podržati s tribina u Parizu, a požalila se da je cijena karte, s popustom za obitelj i prijatelje, 400 eura. "Ali dobro, sve za prsten", ponovno se našalila.

@detelicka Ali dobro, sve za ?… btw ovo su karte s popustom za obitelj i prijatelje ?, a on je imao pravo na dvije takve ?️ #olympics #olympicspirit #olympicgames #olympian ♬ Not me starting a TikTok trend purrrrr - Prestonisoverparty

Djevojka našeg sportaša također je ljubiteljica sporta. Studira kineziologiju, a na društvenim mrežama često dijeli snimke iz teretane te uči druge kako pravilno izvoditi vježbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. kolovoz 2024 14:13