VELIKI DAN

Oženio se Matija Cvek: On u ružičastom, a mladenka je blistala u bijelom

Pjevač je za poseban dan nosio ružičasto odijelo, a njegova Miriam je odabrala vjenčanicu uskog kroja

Matija Cvek

 Mare Milin/

Pet mjeseci nakon što su poslali roditelji male curice Lote, oženio se glazbenik Matija Cvek (31) s partnericom Miriam Cikron. Sretan događaj se zbio u bazilici svetog Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Črnomercu, a svadbeno veselje nastavili su na popularnom zagrebačkom imanju za vjenčanja.

Cvek je za poseban dan nosio ružičasto odijelo, a njegova Miriam je odabrala vjenčanicu uskog kroja, pišu 24 sata.

Na svadbi se pojavio i Dino Jelusić (djelić atmosfere s vjenčanja je objavio na svojem storyju Instagrama) te Alen Đuras i njegova zaručnica, kao i voditeljica Lota Ana-Klaudija Štilinović.

O MIriam se ne zna puno, osim da je završila Prehrambeno-biološki fakultet u Zagrebu i da je jedna od autorica ilustracija na Cvekovu zadnjem albumu. Kako piše Slobodna Dalmacija, Miriam se mnogi sjećaju i iz spota "Divljih jagoda" za pjesmu "Nemam ništa protiv".

Inače, Matija Cvek četiri je godine bio u vezi s kolegicom, glazbenicom Nikom Turković. Prekinuli su u lipnju 2022. godine. Vijest je tad za Index kratko potvrdila Matijina menadžerica, no dodala je kako "ne želi komentirati njegov privatni život". Koliko dugo je u vezi s Miriam, nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. rujan 2024 11:22