DUGO PRIJATELJSTVO

Petar Grašo o kumstvu s Dinom Rađom i glasinama koje traju desetljećima: ‘Najsmješnije mi je bilo to da smo mi u vezi‘

Najpoznatije kumstvo na hrvatskoj estradnoj sceni uz koje se često vežu tračevi i glasine

Obitelji Rađa i Grašo na vjenčanju

 Screenshot/instagram/

Hrvatska estradna scena je stvorila nekoliko poznatih obitelji i brakova, a neke su pjevačke i glumačke zvijezde vezane i kumstvom.

Najpoznatiji takav slučaj su pjevač Petar Grašo i košarkaš Dino Rađa, koji su povezani dvostrukim kumstvom, a sve je počelo 2001. godine kada se Viktorija Đonlić, sadašnja bivša manekenka, udala za poznatog nekadašnjeg centra Boston Celticsa.

Naime, njih dvoje vjenčali su se u kolovozu 2001. godine na brodu, u jednom zaljevu kod otoka Korčule, a zaruke su proslavili skokom u more. S obzirom na okolnosti, vjenčanje nikako nije bilo tipično, pa su tako i njihova modna izdanja bila dosta opuštenija od onog što smo navikli. Dodatno, Grašo je vjenčanju nazočio u košulji bez rukava.

image

Petar Grašo i Viktorija Rađa

Cropix/

Inače, njihovo je kumstvo također poznato zbog jednog "trača" i nagađanja da su kumovi zapravo zajedno, odnosno, romantično povezani.

- Najsmješnije je bilo to u trenutcima kad je bio taj jedan trač da smo on i ja u nekoj vezi, najviše što smo se svađali je bilo, da je to istina, tko bi bio mama, a tko tata i to su bile najveće svađe. Ljudi su oko nas plakali od smijeha - prisjetio se Grašo za InMagazin. Usprkos glasinama, nezaobilazan dio njihovog kumstva je i zajednička pjesma "Nisam više ja sa njom".

Inače, Rađa je kumstvo popularnom pjevaču uzvratio kad se Grašo oženio s Hanom Huljić. Rađa i njegova supruga vrlo su bliski s Grašom i Hanom, a na njihovim društvenim mrežama su objavili i brojne zajedničke fotografije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. kolovoz 2024 20:45