LUKA NIŽETIĆ

Pjevač širi biznis: ‘Uzeo sam bušilicu u ruke i sam izgradio pizzeriju, evo što kuham slavnima‘

Kada dođu u Komižu Janica obožava burgere, Rađa paštu fažol, Maksim Mrvica voli wok, a Ivaniševići su svako jutro dolazili na doručak
 Luka Nižetić/Instagram

Sve se s Fabrikom zapravo dogodilo neplanirano i spontano kako se i inače u životu događaju sudbinske stvari, priča nam glazbenik i ugostitelj Luka Nižetić, koji je već sedam godina ponosni, ali i, još važnije, presretni vlasnik Fabrike, bistroa na Komiži, "najlipšeg malog mista" na sunčanom Visu. U tu ludu avanturu ušao je slučajno, na nagovor prijateljice Mari Greget, koja mu je, znajući koliko on voli kuhati, predložila da otvori svoj restoran i ljudima tako približi svoju strast i ljubav prema kuhanju.

- U početku smo u posao ušli vrlo entuzijastički i amaterski, nismo imali nikakvih očekivanja, bilo nam je samo važno da imamo svoje mjesto gdje nam može doći ekipa. Bilo je teško odmah sve konce pohvatati, ali učili...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. studeni 2024 04:17