DOBAR PROVOD

Pogledajte kako se raspojasala: Kći snimila Marijanu Puljak kako partija na Ultri

Marijani Puljak ovo je druga godina zaredom da je prisustvovala Ultra festivalu

Marijana Puljak

 Screenshot TikTok/Marijana Puljak

Saborska zastupnica Centra i supruga splitskog gradonačelnika Ivice Puljka, Marijana Puljak, snimljena je na Ultri u Splitu, a snimila ju je njezina kći.

"Ono kad te kći uhvati na Ultri", napisala je u opisu videa koji je podijelila na TikToku, a na kojem je se može vidjeti kako ‘partija‘, odnosno pleše i udara rukama u zrak na taktove elektronske glazbe na Ultra Europe festivalu.

Marijana ima troje djece - kćeri Ivu i Emu te sina Tomu, a Ultra joj je posebno draga pa je tako tamo bila i prošle godine.

"Tko me dobro poznaje zna da obožavam plesati, pogotovo na disco muziku. U mladosti smo, nakon šetnje ispred Semafora ili Rivom, izlazili u klubove Shakespeare, Missisipi ili na fax u STOP-a i tamo se plesalo do jutra.

Ove godine sam prvi put bila na Ultra Europe festivalu, iako su u Splitu evo već 9 godina, i mogu reći da sam baš uživala. Bila sam prvu i zadnju večer po par sati i sve što sam doživjela je izvrsna atmosfera, moj tip muzike i zabave, mladi sa svih strana svijeta koji uživaju, odlična produkcija, ozvučenje, vatromet…

Onima koji žugaju kako je ovo Sodoma i Gomora iskreno savjetujem da dođu i sami se uvjere u veselje i radost koji vladaju među ekipom koja se samo došla dobro zabaviti. Među 40+ tisuća mladih sigurno je bilo i incidenata, ali ništa iznad prosjeka po bilo kojem masovnom događaju ili što službe nisu mogle obraditi", napisala je tada na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 02:22