SREĆA NEOPISIVA

Poslije 13 zajedničkih godina u njihovu obitelj stiže prinova

Zagreb, 210313. Svecana premijera spota Ivane Radovnikovic 'Tako rijetko si tu' u Cineplexx Centru Kaptol. Na fotografiji: Ivana Radovnikovic s deckom. Foto: Boris Kovacev / CROPIX
 Boris Kovacev / CROPIX

Za pjevačicu Ivanu Radovniković i njezinog supruga i pjevača Stjepana Markovića slijedi najljepše životno razdoblje.

Kako piše časopis Story, ovaj par će nakon 11 godina veze i dvije godine braka postati roditelji. Ivana je već u devetom mjesecu trudnoće, a svoje prvo dijete rodit će u Zagrebu gdje bračni par i živi.

Ivana i Stjepan upoznali su se prije 13 godina kada su se oboje prijavili u show 'Story SuperNova Music Talents'.

- Pa definitivno je to nekakav spoj na toj razini gdje se nađu nekakve dvije, romantične, definitvno umjetničke duše, koje se mogu međusobno nadopunjavati, mislim da je to bitno u svakoj vezi - rekla je Ivana jednom prilikom.

Par se u tajnosti vjenčao u Rovinju u rujnu 2014. godine, a u sklopu medenog mjeseca posjetili su Portugal i Španjolsku.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 05:24