PJESMA O DUBROVNIKU

Prije 15-ak godina uveo je reda u zahode, a danas bivši ministar turizma ima novi hit: Objavio odu voljenom Gradu!

Niko Bulić iza sebe ima i kompilacijski album nazvan ‘Na kamenu bijelom‘

Niko Bulić

 Croatia Records

Bivši političar Niko Bulić uoči ljeta lansirao je svoj novi hit, pjesmu ‘U gradu voljenom‘, svojevrsnu posvetu Dubrovniku.

Dugogodišnji direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice i nekadašnji ministar turizma (poznat i po tome što je prije petnaestak godina uveo reda u zahode u ugostiteljskim objektima u našoj zemlji i uspješno podignuo sanitarne standarde), oduvijek je bio zaljubljenik u glazbu.

Pjesme je počeo pisati još sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a prva javno izvedena bila je ‘Prošlo je sve‘ koja je premijeru imala 1972. godine u tada vrlo popularnoj emisiji ‘Prvi pljesak‘. Bulić iza sebe ima i kompilacijski album nazvan ‘Na kamenu bijelom‘ na kojem su njegove pjesme pjevali Kemal Monteno, Mladen Grdović, Oliver Dragojević, Sandra Bagarić...

U novoj pjesmi ‘U gradu voljenom‘ Bulić potpisuje tekst i glazbu, a njegovi izdavači iz diskografske kuće Croatia Records ističu kako je svojim karakterističnim dalmatinskim zvukom uspio prenijeti posebnu atmosferu i duh Grada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. srpanj 2024 12:55