NA METI KRITIKA

Rakitićevu Raquel ‘razapeli‘ zbog odjeće, nije im ostala dužna: ‘Djecu oblači kao babe, a ona došla gola u svetište!‘

Nogometaš i njegova supruga proslavili su ovih dana 13 godina ljubavi, a sa svojim kćerima su posjetili svetište

Ivan Rakitić i Raquel Mauri

 Instagram

Naš nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri jučer su proslavili 13 godina njihove ljubavi. Povodom toga joj je poklonio ogroman buket ruža, a dan nakon su otputovali u Međugorje. U svetište su otišli s njihove dvije kćeri, Altheom i Adarom.

Fotografije s putovanja su objavili na društvenim mrežama, a komentare kakve su dobili, zasigurno nisu očekivali. Naime, svima je za oko zapela odjevna kombinacija koju je Raquel nosila, a koja je, kako smatraju, neprimjerena za Međugorje.

Mauri je nosila traperice i majicu koja je otkrivala njezina cijela leđa, što je brojne naljutilo. "Djecu oblači ko babe, a ona gola došla u svetište. Kako je nije sram", "Bilo bi lijepo da se supruga prikladnije obukla, ipak je to svetište...", "Vidim da i drugima smeta što i meni. Postoji neki dress code za ovakva mjesta i nitko nije iznad tih pravila", pisali su joj.

Raquel se ubrzo osvrnula na njihove kritike. "Mene je sram drugih stvari, bilo bi me sram da pričam gluposti bez da znam što pričam. Nisam gola i naravno da sam odjenula košulju kad sam ušla u crkvu. Moje kćeri se ne oblače kao babe nego su prelijepe i elegantno odjevene. A ako ti se ne sviđa, ne gledaj fotografije. Neka te dragi Bog blagoslovi, ugodna večer", napisala je.

Rakitić i Mauri upoznali su se 2011. godine u Sevilli. Ona je tada radila kao konobarica, a on je potpisao za nogometni klub Sevillu. Čim ju je ugledao mu je zapela za oko te je svaki dan počeo dolaziti na kavu kod nje.

"Radila je u baru i bila je prelijepa. Odmah sam rekao: Sviđa mi se ovaj grad! Nisam joj mogao reći ništa osim pozdrava, jer nisam znao ni riječ španjolskog. Ali bratu sam odmah rekao da ću oženiti tu ženu", ispričao je jednom prilikom. Par se vjenčao 2013. godine, a tri godine kasnije su organizirali i crkveno vjenčanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 08:35