ZBOG DONACIJE

Reakcije pljušte na sve strane, Hrvati oduševljeni potezom Baby Lasagne: ‘Marka za premijera!‘

Baby Lasagna odbio je 50.000 eura nagrade hrvatske Vlade i zamolio premijera da se taj novac donira

Baby Lasagna

 Vanesa Pandzic/Cropix

Premijer Andrej Plenković rekao je da će Vlada nagraditi Marka Purišića, odnosno Baby Lasagnu, s 50.000 eura, no to je Marko odbio, a kao jedan od razloga naveo je da "postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će ti novci daleko više pomoći" i zamolio da se polovica iznosa donira Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom ‘Mladen Ćepulić‘, a druga polovica Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju matičnih stanica KBC Zagreb.

Markov potez oduševio Hrvate

Brojni su na društvenim mrežama reagirali na ovaj Markov potez koji je očito oduševio Hrvatsku.

"Moj naklon, mladi gospodine!", "Velik si!", "Kakva veličina! Jedan mladi dečko upravo je održao lekciju premijeru države", pisali su.

image

Komentari na donaciju Baby Lasagne

Screenshot//

"Marko je pokazao svoju veličinu, a sad svi vi koji ste pljuvali po dečku bi se trebali sramiti. Bravo za Marka i njegove roditelje koji su odgojili velikog i skromnog čovjeka", "Svaka čast momku! Ali ode to u KRADEZEov džep", "Uzmi ga i ti ga osobno doniraj, to ti je sigurnije", "Želim da je Baby Lasagna hrvatski premijer", "Svaka čast, Marko, naklon do poda. Plenkoviću takva pljuska, ali nema on obraz. Samo je stvarno trebao uzeti i uplatiti gdje želi jer ovi smradovi će ostaviti sebi", poručivali su neki.

image

Komentari na donaciju Baby Lasagne

Screenshot//
image

Komentari na donaciju Baby Lasagne

Screenshot/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. kolovoz 2024 01:14