BELGIJSKI NOVINAR

Ruben Van Gucht progovorio o proširenju obitelji s Blankom Vlašić i preseljenju u Hrvatsku

Ruben i Blanka u braku su od 2022. godine, a on često dolazi u Split kako bi posjetio nju i njihovog sina

Ruben Van Gucht

 Jasper Jacobs/Belga Via Afp

Ruben Van Gucht, belgijski novinar i suprug naše proslavljene atletičarke Blanke Vlašić, gostovao je nedavno u emisiji "Radio 2 Weekwatchers" gdje je progovorio i o proširenju obitelji te preseljenju u Hrvatsku.

Ruben i Blanka su 2022. godine dobili sina Monda, a on je sada otkrio jesu li planirali širiti svoju obitelj. "Tko zna, možda će jednog dana doći do proširenja obitelji", rekao je on, a nakon što se voditeljica iznenadila zbog njegovog odgovora je rekao: "Rekao sam - tko zna. Nisam rekao da se već dogodilo."

Voditeljica je spomenula da ona ima četvero djece, a on je rekao da "toliko daleko sigurno neće ići".

Blanka i Mondo žive u Splitu, a Ruben ih često posjećuje. U intervjuu su ga pitali postoji li mogućnost da će se i on preseliti u Hrvatsku. "Vidim da bi se to moglo dogoditi. Kad moj sin bude malo stariji i kad bude imao svoje hobije", ispričao je on, na što je voditeljica rekla: "Kada postane zabavno, onda ćeš ga pomoći odgajati. Ali briga je veća kad su manji. Tu moramo biti iskreni."

On je potom rekao da je i "sada također zabavno". "Uvijek je zabavno. Moja majka je uvijek govorila: ‘Mala djeca, male brige, velika djeca, velike brige.‘ Dakle, briga uvijek postoji kad postanu stariji", istaknuo je Gucht.

Novinar i naša bivša atletičarka vjenčali su se u svibnju 2022. godine, a prvo zajedničko dijete dobili su na Blankin 39. rođendan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. listopad 2024 11:09