POBJEGAO IM POGLED

Severina se javila s mora, pokazala naušnice, ali svi su, očekivano, primjetili drugi seksi detalj: ‘Boginja!‘

Pjevačica se referirala na poznatu sliku Johannesa Vermeera i prikupila tisuće lajkova

Severina 

 Matea Smolčić Senčar

Hrvatska pjevačica Severina posljednje dane ljeta provodi na našoj obali, a sa svojim je pratiteljima podijelila selfie i pokazala koliko uživa. "Djevojka s bisernom naušnicom", napisala je uz fotografiju referirajući se na poznato djelo nizozemskog slikara Johannesa Vermeera, koje nosi isto ime.

Tako se pohvalila svojim upečatljivim naušnicama u obliku školjke, koje su na sebi imale i biser. Fanovi su pohvalili njezin odabir nakita, a brojni su primijetili i njen šljokičasti bikini s dubokim dekolteom. "Jedna od rijetkih žena koja je ljepša u duši nego u izgledu. A uz to je i najljepša žena na svijetu", "Uvijek lijepa i zgodna žena", pisali su joj ispod fotografije koja je prikupila više od 20 tisuća lajkova.

Severina je na ljetovanje otišla nakon ljeta ispunjenog nastupima diljem regije, ali i drame koja se dogodila na srpskoj granici. Tamo su ju zaustavili zbog "spornih izjava" koje je ranije davala u javnosti te ju navodno ispitivali o Oluji, Srebrenici i litiju (odnosno prosvjedima u Srbiji). Uz to su joj pretresli i automobil. Naposljetku su joj dopustili da uđe u državu, ali je ona to odbila te kasnije rekla kako u Srbiju više neće dolaziti sve dok je diktator na vlasti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 13:38