AGENT ZA NEKRETNINE

Sin našeg pjevača ne prestaje šokirati Zagrepčane: Ako ste mislili da prva slika govori više od 1000 riječi, pogledajte ovu...

Ovim ‘jumbo plakatima‘ raspoređenima kroz cijeli grad promovira svoje usluge

Vilibald Vuco

 Igor Jesmastr/

Ekscentrični glazbenik Siniša Vuco je svom sinu, bivšem nogometašu i pjevaču Vilibaldu Vuci zabranio pjevanje nakon nastupa na Splitskom festivalu, no mladi se Vilibald pronašao u novom području - nekretninama, i bome zna kako privući pažnju.

Naime, 27-godišnji Vilibald Vuco radi kao agent za nekretnine i osvanuo je na plakatima diljem Zagreba. Ovim "jumbo plakatima" raspoređenima kroz cijeli grad promovira svoje usluge, a uz njegovu fotografiju golog torza s plaže stoji poruka da mladi Vuco nekretnine prodaje "i kad je na godišnjem".

image

Vilibald Vuco na plakatu

Screenshot/IN Magazin/

- Htio sam naći nešto nakon nogometa, gdje ću se baš predati u potpunosti, i to su na kraju ispale nekretnine. Sviđa mi se tip posla i način komunikacije s ljudima i što sam sebi organiziraš raspored, moraš biti discipliniran, trudim se ljudima naći najbolja rješenja, a i nekako sam pronašao zadovoljstvo u tome - objasnio je Vilibald za In Magazin te otkrio tko stoji iza ove ideje koja je zaintrigirala mnoge.

image

Siniša Vuco i sin Vilibald

Duje Klaric/Cropix

- Prijatelj i ja smo gledali jedan film gdje, zapravo, isto tako prijatelj iznenadi prijatelja koji je agent za nekretnine. Ovaj izađe na ulicu i vidi svoje postere oblijepljene po gradu. On je meni tad rekao: ‘ja ću to tebi napraviti‘ - prepričao je Vilibald i priznao da ga je prijatelj itekako iznenadio, ali da je zadovoljan reakcijama.

Nadalje, sin Siniše Vuce, inače samoprozvani veliki zagovornik treninga, naglasio je kako "pločice pomažu u prodaji nekretnina", ali isto tako napomenuo da je trening sastavni dio života koji pomaže da se fizički i psihički osjećamo bolje.

Također, dodao je kako ga otac podržava u "svemu što radi".

- Zadovoljan je, pogotovo kad vidi da ja uživam u tome, da sam zadovoljan i ja u poslu. Tako da zadovoljan je i on - objasnio je Vilibald, koji je nogomet prestao igrati zbog problema s kukom i operacije.

Što se tiče njegovog novog zanimanja, tvrdi da mu je itekako sjeo rad s ljudima, jer su mu te komunikacijske vještine i uslužnost ljudi prirodne, a misli i da klijenti to cijene.

- To mi je, kao u nogometu, sam sam svoj gazda. Međutim, na čemu još moram raditi, te organizacijske vještine da sve zapisujem, da sve na vrijeme obavljam…Tipa kakvi su zidovi, kakva je fasada i tako te stvari...Tu još imam dosta prostora za napredak i na tome radim svakodnevno - rekao je mladi Vuco.

Inače, ovo nije prvi takav plakat Vilibalda Vuce - na prethodnom je pozirao u stilu tajnog agenta 007, a pored njega se protezao veliki natpis "Licence to sell".

image

Vilibald Vuco i njegov plakat

Čitatelj Jutarnjeg/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. srpanj 2024 11:03