ZAVRŠIO U ŠAVOVIMA

Sinoć se odvijala prava drama u Umagu: Našeg najpoznatijeg mađioničara odvezli na Hitnu!

Hvala od srca tetama šnajdericama na hitnoj koje su mi poklonile samo tri šava na palcu i dva šava na trbuhu, poručio je Luka Vidović

Luka Vidović

 Instagram/Luka Vidović

"Čekate li vi da vam se otvore automatska staklena vrata u hotelu ili nonšalantno i prepotentno kao ja prođete kroz njih s čašom u ruci buljeći u mobitel? S tim da sam super prošao, samo mi se staklo od čaše zabilo u trbuh, ostalo je popadalo po podu", napisao je na svom Instagram profilu mađioničar Luka Vidović i opisao nezgodu koja mu se dogodila u Umagu. Zbog nje je završio i na Hitnoj.

"Dakle, moj show program je počeo u 20:40 i završio sam u hitnom prijemu u 21:00, a u 21:30 sam bio na pozornici, hvala publici koja me je čekala. Isto tako, zahvaljujem od srca šefu sale hotela Plava Laguna Sol Umag koji ne samo da me nije šutnuo nogom u dupe, već me odvelo na šivanje i čekao da me preštepaju i vratio. A još veće hvala od srca tetama šnajdericama na hitnoj u Umagu koje su me dozvale u rekordnom roku i koje su mi poklonile samo tri šava na palcu i dva šava na trbuhu za uspomenu i dugo sjećanje!

Evo, stvarno ne znam kako bih nazvao svoju glupost nakon ovakvog show programa u Plavoj Laguni, molim vas, utješite me i napišite mi u komentare vaše level PRO gluposti, evo, čak ću najvećeg profesionalca ili profesionalku nagraditi Lukinim brzim trikom da me imaju u trajnom sjećanju kao brata po gluposti. I tetama šivalicama ću pokloniti Lukin brzi trik i cijelom hotelu i malom iz prvog reda koji me dočekao s riječima i meni izvukao suze radosnice ‘Đes‘ do sad, pa kasniš.‘

Ovo će biti nezaboravno ljeto predosjećam. Zapratite me za nove doživljaje iz serijala ‘Rekli su budi mađioničar, bit će ti zabavno...‘!

Ma znate što? Zato što je sve super prošlo i što ima još divnih ljudi i što možete učiti na mojim glupostima, a ne raditi svoje, sretan sam i darežljiv i svakog dana ću nekome od vas pokloniti Lukin brzi trik da se sjetite svaki puta pogledati kada prolazite kroz staklena vrata jesu li otvorena. Stay tuned i pratite moje postove, ovo će biti veselo ljeto puno trikova, garantiram", napisao je Vidović na Instagramu i podijelio fotografije sa šavovima.

"Kakav si ti to mađioničar koji ne zna proći kroz zatvorena vrata?", našalili su se njegovi pratitelji u komentarima na objavu. Ipak, svi su sretni da je Luka dobro!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 17:44