VRATIO SE NA MREŽE

Sjećate li se našeg pjevača kojeg su snimili kako svira na ulici u Trstu? Konačno se oglasio: ‘Ljudi, evo gdje vas čekam...‘

Napravio je jednu ludu i hrabru stvar, komentirao je njegov kolega Matija Cvek

Marko Kutlić

 Vedran Peteh/Cropix

Hrvatski pjevač Marko Kutlić nedavno se povukao iz javnosti, a sad se, na oduševljenje obožavatelja, oglasio uz novu fotografiju. Otkrio je da se nalazi na otoku Silbi, na kojem će uskoro održati i koncert.

"Ljudi, živ sam i zdrav, glas me još uvijek služi, a gitara i ja nikad nismo bili dobri kao danas. Puno toga bih vam još rekao, ali propovijedi ću ostaviti za neke druge prilike. Moji prijatelji, moja gitara i ja, čekamo vas 4.8. na Silbi, na mom jedinom koncertu u Hrvatskoj ove godine. Obećavam da ćemo dati sve od sebe. Muzika, vi i mi. Ne treba nam ništa više", napisao je Marko.

Kutlić je u siječnju objavio svoju posljednju pjesmu "Nestajem" te se više nije oglašavao na društvenim mrežama. Nekoliko mjeseci kasnije su ga uhvatili na ulicama Trsta gdje je svirao svoju gitaru, a onda se nedavno pojavio na svadbi Matije Cveka.

"Koliko ja znam, ide od grada do grada, putuje. Napravio je jednu ludu i hrabru stvar, vidio sam kako putuje i koliko je truda u to uložio. Ludo je da nema nikakve zadrške. On kad odluči da će nešto napraviti, to stvarno napravi i svi to cijene", rekao je ranije Cvek.

Nakon duže pauze od nastupa se Marko pojavio kao gost iznenađenja na koncertu Tonyja Cetinskog u Areni Zagreb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 10:04