POHVALIO SE MIŠIĆIMA

Slavko Sobin pozirao s ‘Frozen‘ ručnikom, obožavateljice se zaledile kad je skinuo majicu: ‘Daš broj keramičara?‘

Glumac često pokazuje svoju figuru na društvenim mrežama, a održava je redovitim vježbanjem

Slavko Sobin

 Instagram/Slavko Sobin

Hrvatski glumac Slavko Sobin pokazao je na društvenim mrežama kako uživa u ljetu, a pohvalio se i svojom zavidnom linijom. Glumac je pozirao pored ručnika s likovima Else i Anne iz animiranog filma "Frozen" te u opisu natuknuo da je to ručnik njegovih ljubimaca, kujica Bube i Mare. "Što ste mislili, da Buba i Mara nemaju svoj ručnik za plažu?", napisao je.

Međutim, njegove pratiteljice nisu niti primijetile ručnik, a sve zbog njegovih isklesanih trbušnjaka. Slavko je pozirao u crvenim kratkim hlačama, a na nekim je fotografijama pokazao i svoja mišićava leđa. Fotka je ubrzo prikupila više od tri tisuće lajkova, a u komentarima su se nanizale pohvale na račun njegovog izgleda. U komentarima su mu se javila i neke domaće zvijezde.

"Anna i Elsa znaju što se događa", napisala mu je Ella Dvornik, a glumica Katarina Baban dodala: "Mhm, kao o ručniku ćemo pričati". "Ne znam baš je li ručnik ovdje u fokusu. Stvarno nabijaš ljudima komplekse", poručila je Vlatka Pokos, dok su neki od Slavka tražili "broj keramičara".

Inače, Slavko je nedavno na Instagramu pokazao kako održava svoju liniju. Podijelio je video u kojem je preskakao uže, udarao vreću za boks, radio čučnjeve...

Glumac se prije nešto više od dvije godine preselio iz grada u selo, a kako je ranije rekao, to mu je bila najbolja odluka u životu.

"Točno dvije godine od kad sam napustio grad. Najbolja i najkvalitetnija odluka u mom životu. I nije samo stvar u šumi i prirodi, nego i u ljudima koje sam tu upoznao. Baš ono, život", napisao je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. kolovoz 2024 12:35