IZABEL KOVAČIĆ

Slovi za jednu od najljepših supruga domaćih nogometaša, a sada je u elegantnom izdanju pokazala trudnički trbuh: ‘Predivna!‘

Naš nogometaš i njegova supruga su u lipnju otkrili da čekaju drugo dijete. Prije četiri godine su dobili sina

Mateo i Izabel u šetnji sa sinom Ivanom

 Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia/

Izabel Kovačić, supruga hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića, je početkom lipnja otkrila da ona i nogometaš čekaju drugo dijete. Sada je objavila novu fotografiju na kojoj je pokazala svoj poveći trudnički trbuh, a na kojoj je pozirala sa sinom.

Izabel je pozirala pred ogledalom u smeđoj pripijenoj suknji i topu iste boje. Kombinaciju je upotpunila jednostavnim nakitom. Svoju je dugu plavu kosu nosila puštenu. Njezina je nova fotografija oduševila njene pratitelje koji su joj poručili da je predivna.

Supruga našeg nogometaša u posljednje vrijeme rjeđe objavljuje svoje fotografije, ali je nakon objave u trudnoći nekoliko puta pokazala svoj trbuščić. Krajem kolovoza je objavila fotografiju s ljetovanja u Italiji na kojoj je pozirala u bijeloj modnoj kombinaciji. "Beba raste", napisala je u opisu.

Inače, Mateo i Izabel su prvo dijete, sina Ivana, dobili 2020. godine. Par se vjenčao 2017. godine u Sesvetskim selima gdje su se i upoznali. Tad je ona pjevala u crkvenom zboru, a nogometaš je bio ministrant.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 10:05