SPEKTAKL NA KORČULI

Sprema se velika fešta u Vela Luci, Oliveru dirljivu objavu posvetila i Nina: ‘Nedostižni umjetnik...‘

Legendarni Oliver preminuo je na današnji dan prije šest godina, a njemu u čast će se danas održati koncert ‘Trag u beskraju‘

Nina i Oliver

 Instagram

Hrvatska pjevačica Nina Badrić prisjetila se legendarnog Olivera Dragojevića koji je preminuo na današnji dan prije šest godina. Podijelila je video u kojem pjeva njegovu pjesmu "Dišperadun".

"Oduvijek i zauvijek... Najveća inspiracija životne jednostavnosti, neopisive muzikalnosti i ljudske poniznosti... Oliver", napisala je.

Na Instagram storyju je podijelila i video na kojem ona i Oliver zajedno pjevaju, a potom je podijelila i snimku na kojoj je s Vladom Georgievom otpjevala Oliverovu pjesmu. "Oliver... Vječna inspiracija svakom glazbeniku i nedostižni umjetnik za sva vremena i sve svjetove", poručila je.

Oliver je preminuo 29. srpnja 2018. godine, godinu dana nakon što su mu dijagnosticirali rak pluća. Obljetnica njegove smrti obilježava se u Veloj Luci, a na rivi će se večeras održati i koncert "Trag u beskraju" njemu u čast.

image

Oliver Dragojević

Tom Dubravec/Cropix

Glazbeni producent koncerta je Ante Gelo, a nastupat će Zorica Kondža, Jelena Rozga, Petar Grašo, Giuliano, Dalmatino, Tomislav Bralić i klapa Intrade te Martin Kosovec.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 02:14