‘U DOBRU I ZLU‘

Srpski glumac, koji se suprotstavio Vučiću pa radio u građevini, dobio angažman u novoj hrvatskoj seriji

Glumica Katarina Baban podijelila je na svom Instagramu nekoliko fotografija sa seta i otkrila da je ondje Ammar Mešić

Ammar Mešić

 Instagram/Ammar Mešić/

Srpski glumac Ammar Mešić, poznat po ulozi u seriji "Igra sudbine", nakon što je dobio otkaz jer je kritizirao Aleksandra Vučića te podržao prosvjed "Srbija protiv nasilja", preselio se u Beč gdje je radio u građevini. No, od jeseni ćemo ga moći gledati u novoj seriji "U dobru i zlu" koja će se emitirati na Novoj TV.

Glumica Katarina Baban podijelila je nekoliko fotografija sa seta i otkrila da je ondje i Mešić. "Sretan ponedjeljak svima koji slave! Snimamo tek mjesec dana, a fotki već imam na bacanje! Gledamo se od jeseni ‘U dobru i zlu‘ na Novoj TV", napisala je popularna glumica u objavi na Instagramu.

Na nekoliko se snimki u objavi nalazi glumac, kao i u naglascima Instagram priča glumice nazvanim po imenu serije. Inače, kada je glumac otkrio da radi u građevini u svojoj je izjavi rekao, kako smo prenijeli, da iako se trenutno ne bavi glumom, da je taj poziv njegov život i da se time želi baviti.

U Beč se preselio kako bi zaradio dovoljno novca da renovira kuću u kojoj žive njegovi roditelji. "Želim raditi, želim zarađivati, da od tog posla živim časno i da dišem čisti zrak, da budem slobodan i da uvijek kada legnem umoran, legnem sretan", rekao je Mešić.

"Znaju svi situaciju da sam bio glasan i iskazao svoje mišljenje vezano za tragediju koja se dogodila u svibnju, nakon čega je uslijedio moj otkaz u seriji. Većina nas, koji se bave medijima, zna koliko je teško naći posao i ući u neke projekte...", objasnio je tada glumac.

Oglasio se Mešić i na svom Instagramu uz nekoliko snimki s tada novog posla pa napisao: "Prošao prvi tjedan bauštele, počeo drugi. Možda nikada neću biti dobar majstor na gradilištu, možda ni najbolji glumac, ali bih volio da u ogledalu uvijek vidim čovjeka. S kičmom."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. kolovoz 2024 08:51