OD PONEDJELJKA U AKCIJI

‘Stara lica‘ promijenila su imidž u novim nastavcima hit-serije: Evo koga ćemo gledati u drugačijem izdanju

Nove zavrzlame i peripetije slijede nakon što su dosad emitirane nevjerojatne 452 epizode

Uršula Najev promijenila je boju kose i odrezala šiške

 Igor_dugandzic/Igor_dugandzic

Od ponedjeljka, 2. rujna, s novim nastavcima na Novu TV vraća se hit-serija "Kumovi". Dosad su emitirane nevjerojatne 452 epizode, a nastavak donosi i promjene imidža pojedinih glumaca.

Na osvježenje izgleda odvažila se Ana Uršula Najev, koja u seriji igra ulogu doktorice Luce. "Nakon što je treća sezona ‘Kumova‘, koja je trebala biti posljednja, završila, oprostila sam se od svog lika Luce.

image

Uršula Najev

Nakon dvije godine snimanja s dugom kosom, koja je uglavnom u seriji bila u repu, odlučila sam se za promjenu. Promijenila sam boju, odrezala šiške, i baš kad smo svi mislili da je to kraj jedne ere, stigla je vijest - ‘Kumovi‘ idu dalje!, ispričala je glumica i najavila nove epizode: "U ovoj sezoni, koja ide s odmakom radnje od pet godina u budućnosti, Luca je zrelija, mudrija i suočava se s novim izazovima".

image

Momčila Otaševića i Uršulu Najev gledat ćemo i u novim nastavcima

Igor_dugandzic/Igor_dugandzic

Nešto manja promjena vidljiva je i kod njenog televizijskog supruga Janka, koji je pustio gušću bradu. "Ja sam pustio bradu da sakrijem kako sam zapravo pet godina mlađi", našalio se Momčilo Otašević pa se Najev nadovezala: "A ja šiške da mi se ne vidi ova bora mrštilica", kazala je kroz smijeh.

image

Vedranu Mlikoti dojadilo je svako se jutro brijati

Igor_dugandzic/Igor_dugandzic

Glumca Vedrana Mlikotu u novim nastavcima također gledamo s bradom, što je u odnosu na izgled proteklih sezona, poprilična promjena. On je otkrio kako je promjena imidža bila njegova ideja: "Moram biti vrlo neskroman i reći kako je ovo moja ideja, da je ne bi netko drugi prisvojio sebi, ne znam pisci, producenti...", našalio se glumac. Uz to što privatno voli nositi bradu, otkrio je i pravi razlog iza ove odluke: "Nije lako dvije godine svako jutro se brijati, izbrijavati i mazati, a ovo sada je jednom tjedno", iskren je glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 10:52