BILA MU NA KONCERTU

Stjepan Hauser o Celine Dion: ‘Mi smo jedno drugom najveći obožavatelji, strpljivo čekam duet!‘

Celine Dion je posjetila našeg violončelista, Stjepana Hausera, na nastupu u Las Vegasu

Stjepan Hauser i Celine Dion

 Cropix/screenshot Instagram/

Naš poznati violončelist, Stjepan Hauser, podijelio je sa svojim obožavateljima na Instagramu video s nastupa u Las Vegasu gdje ga je poslušala iz prve ruke i svjetska glazbena diva, Celine Dion. Kao što znamo, Hauser je tada odsvirao Dioninu pjesmu "My Heart Will Go On" i posebno je dirnuo.

Kad je pjesma završila, ustala je s ostatkom publike i oduševljeno pljeskala Hauseru. U jednom je trenutku shvatila da pljesak publike nije samo za Hausera, već i za nju, pa se tada počela okretati lijevo i desno oko sebe i zahvaljivati.

"Mi smo jedno drugom najveći obožavatelji! Strpljivo čekam naš duet i znam da će se vratiti na pozornicu jača nego ikad jer samo je jedna Celine", napisao je sada poznati violončelist u svojoj najnovijoj objavi.

Susret glazbenika svidio se i brojnim obožavateljima. "Nevjerojatno je vidjeti ih zajedno. Ovo je baš iznenađenje", "Jedinstveni ljudi i glazbeni geniji", "WOW ovo je velika stvar. Fascinirana sam", "Dva najbolja glazbenika našeg života. Radujem se vašem duetu", pisali su brojne komentare obožavatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 18:36