NEVOLJE U BRAKU

Cure detalji mučne svađe u Beogradu, Isidoru će protjerati iz Srbije, Trifunović urla na bakonu: ‘Ona će meni...‘

Glumac je nedavno protjeran iz Hrvatske, a sad je svoju suprugu prijavio za obiteljsko nasilje

Sergej Trifunović

 Ante Cizmic/Cropix

Srpski glumac Sergej Trifunović sinoć je prijavio svoju suprugu Isidoru za obiteljsko nasilje, kako je izvijestio Telegraf.rs. Isidoru su nakon toga fotografi Kurira snimili kako je iz policijske stanice utrčala u policijsko vozilo.

Kako prenosi srpski medij, sa Sergejom i njegovom suprugom ranije je obavljen razgovor u stanici gdje se tužitelj izjasnio da nema elemenata kaznenog djela. Ono što je pak utvrđeno je to da Isidora u Srbiji boravi ilegalno jer je državljanka Hrvatske te je zbog toga podnesena prekršajna prijava protiv nje, na osnovu Zakona o strancima, piše Kurir. Kako prenosi Blic, Isidora se trenutno nalazi u imigracijskom centru, a uskoro će je dovesti do hrvatske granice gdje će netko morati doći po nju. Navodno je dobila i novčanu kaznu za nezakonit boravak u Srbiji.

image

Sergej Trifunović

Sasa Buric/Cropix

Blic je bio i ispred Trifunovićeve zgrade te su ga zatekli na balkonu gdje je vrlo glasno pričao na mobitel. "Sine, to je takva demonijada. Ona će meni... Imam stvarne probleme i pokušavam ih riješiti", rekao je on.

Trifunović je policiju nazvao sinoć te rekao da trpi nasilje od svoje supruge koja mu je, navodno, prijetila da će "sve po stanu razbiti". Srpski mediji su prenijeli da se svađa supružnika dogodila oko 22 sata u kvartu Voždovac u Srbiji. Tužitelj je stigao na mjesto incidenta i utvrdio da nema elemenata kaznenog djela iz područja nasilja u obitelji. Ni Sergej ni Isidora nisu bili ozlijeđeni.

image

Sergej Trifunović

Ante Cizmic/Cropix

Kako smo ranije pisali, glumac je nedavno protjeran iz Hrvatske na tri mjeseca, a završio je na sudu nakon što su ga uhitili na graničnom prijelazu Bajakovo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. listopad 2024 12:59