75. OBLJETNICA

Tajči oduševila na godišnjici NATO-a: ‘Bilo je fantastično! Dirigent me nazvao hrvatskom senzacijom‘

Tatjana Matejaš Cameron, poznatija kao Tajči, nastupila je na proslavi 75. godišnjice NATO-a u Washingtonu

Tajči, NATO - 75 godina

 Privatni album

Hrvatska pjevačica Tatjana Matejaš Cameron, poznatija kao Tajči, nastupila je na proslavi 75. godišnjice NATO-a u Washingtonu, a kako nam je otkrila, bilo joj je fantastično te je više nego zadovoljna svojim nastupom, baš kao i svi koji su prisustvovali događaju. Dirigent je nakon njezina nastupa, dok je publika glasno i dugo pljeskala, oduševljeno rekao: “Croatian sensation”, u prijevodu - hrvatska senzacija.

A Tajči je i izgledala senzacionalno u haljini koju je za nju dizajnirao Ivan Friščić.

image

Tajči, NATO - 75 godina

Privatni album

Koncert su organizirali American Pops Orchestra i Atlantsko vijeće. Tajči je tako Hrvatsku predstavljala pred publikom u Kongresnoj knjižnici.

Na koncertu su nastupili glazbenici iz 32 zemlje članice NATO-a, a izvodili su pjesme koje potječu iz država koje su članice NATO-a. Tajči je pozirala s J’Nai Bridges (SAD) i Sinne Eeg (Danska).

image

J’Nai Bridges (SAD), Tajči i Sinne Eeg (Danska)

Privatni album

"Presretni smo što možemo predstaviti ovaj jedinstveni koncert u čast značajne obljetnice NATO-a. Glazba ima jedinstvenu sposobnost nadilaženja granica i zbližavanja ljudi, utjelovljujući duh suradnje i međusobnog poštovanja koji NATO predstavlja", rekao je osnivač i glazbeni direktor American Pops Orchestra, Luke Frazier. On je, prema pisanju medija, osobno pozvao Tajči da se pridruži drugim glazbenicima na ovom prestižnom događaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. kolovoz 2024 01:10