NOVI SPOT

Tonči Huljić oduševio javnost: Pokazao je da je pravi mamin sin!

Posljednju uspješnicu, skladbu ‘Aj pitaj‘, premijerno je izveo na Melodijama Jadrana

Tonči Huljić kao mamin sin u spotu

 Screenshot YouTube

Želimo li dogodine ponovo ostvariti dobar plasman na Eurosongu? Ako je tako, onda bi u Švicarsku trebao putovati Tonči Huljić sa svojom Madre Badessom, jer ono što splitski skladatelj radi u ovom glazbenom konceptu rođeno je za svjetske pozornice, pa tako i za onu eurovizijsku.

Huljić, iza kojeg je niz ogromnih hitova s Madre Badessom, se uspješno okrenuo sasvim novim zvukovima u sklopu kojih i dalje stvara hitove i pritom se sjajno zabavlja, kako on sam, tako i njegova brojna publika.

Izuzetak naravno nije ni posljednja uspješnica, skladba ‘Aj pitaj" koju je premijerno izveo na Melodijama Jadrana. U toj je pjesmi inače trebao gostovati i Baby Lasagna, no Huljić ju je uz pomoć Madre Badesse i Petra Šegedina Pjera izveo s takvom energijom i veseljem da nitko nije ni primijetio da fali ‘treći čovjek", odnosno Baby Lasagna.

Spot za ovu pjesmu, u kojem Huljić glumi maminog sina kojeg je uplašio Pjero, koji pod pogrešnim prozorom pjeva svojoj dragoj, priča je za sebe. Ukratko, ako Huljić ikad propadne u glazbi može ravno u glumce.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 14:01