PRAVI RIBIČ

Tony Cetinski pohvalio se svojim ‘kapitalcem‘: ‘Ovo je život! Sutra ću pokušati drugom tehnikom‘

Ribička sreća je Tonyja poslužila tek treći dan kada je u maniri iskusnog čovjeka s mora ulovio pravog ‘kapitalca‘

Tony Cetinski

 Matej Dokić/

Ne, ovo nije izmišljena ribička priča. Ovo je život, kaže Tony Cetinski koji je ponosno pozirao s ogromnom lampugom što je ulovio u moru kod Rovinja. Da ne bi bilo zabune oko toga tko je ribu uhvatio, glazbenik je na Instagramu objavio i video zapis svoje ribolovne avanture.

Tony je tako ujedno i otkrio gdje i na koji način provodi svoj godišnji odmor.

- Glava na ‘off-u‘. Pokušaj lova na strijelke danas nije urodio plodom, ali zato je u glavi totalna nirvana. Sutra ujutro pokušaj drugom tehnikom (Peškafondo) lov na oradele i fratre - napisao je na Instagramu Tony, koji na moru uživa s Ivanom Garbinom i prijateljima iz djetinjstva. Kako kaže, baš gušta, uz puno smijeha i dobre zabave, a što se ribolova tiče, ribička sreća je Tonyja poslužila tek treći dan kada je u maniri iskusnog čovjeka s mora ulovio pravog ‘kapitalca‘.

Lampuga, doznajemo, večeras ide na gradele, čime će obitelj Cetinski dodatno obilježiti dan Svete Eufemije, zaštitnice Rovinja, kojoj je posvećena pjesma ‘Santa Eufemia‘ u Tonyjevoj izvedbi koja već desetljećima budi građane Rovinja na lokalnom radiju.

Samu pjesmu Tony je otpjevao još 1993. godine, na počecima svoje karijere, kada je nastupio na Melodijama Istre i Kvarnera i osvojio drugo mjesto (prvo mjesto te godine pripalo je njegovom tati Mirku koji je u duetu s Đanijem Maršanom pjevao ‘Adio Blonda‘). U međuvremenu ta je pjesma postala neslužbena himna Rovinja, a Tonyju, koji se kao dječak sa svojim vršnjacima igrao upravo ispred crkve koju Rovinjezi zovu Sveta Fuma, drago je zbog toga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 12:23