SRETNO, NIKA I ANTE

Udala se kći Dubravka Šimenca, ponosni tata podijelio trenutke s vjenčanja: ‘Ja sam bogat čovjek...‘

Doktorica dentalne medicine Nika i njezin dugogodišnji partner Ante Žaja vjenčali su se u Zagrebu

Dubravko Šimenc

 Goran Mehkek/Cropix

Bivši hrvatski vaterpolist Dubravko Šimenc pohvalio se sretnom vješću na društvenim mrežama. Njegova kći Nika udala se, a ponosni tata posvetio joj je emotivnu objavu.

Doktorica dentalne medicine Nika i njezin dugogodišnji partner Ante Žaja vjenčali su se u Župnoj crkvi sv. Ivana Krstitelja u Zagrebu, a slavni je tata otpratio kćer do oltara. Prošle su godine Ante i Nika dobili kćer.

"Postoje dani koje želiš da se dogode, postoje dani koje sanjaš, postoje dani koji se slučajno dogode, postoje dani koji se nikada ne zaboravljaju, postoje dani za koje živiš, postoje dani za sjećanje, postoje dani... U svim tim danima ponekad si sam, gotovo uvijek sa svojim najmilijima, najdražima, svojom obitelji i prijateljima. S najvećim blagom, svojom djecom. Što je čovjek bez svega toga? Zbog svih Vas, ja sam bogat čovjek. Zato jedno veliko hvala svima, da smo još uvijek zajedno. Ira, Nika, Karla, Toma, Ante....volim vas jako," napisao je Šimenc na Instagramu.

Podsjetimo, bivši vaterpolist i njegova supruga Ira vjenčali su se 1991., a imaju troje djece. Najmlađe dijete dobili su 2012. kad je on imao gotovo 46, a supruga 41 godinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 15:13