ČESTITKE RODITELJIMA

Udala se nakon 7 mjeseci veze, a sada je kći naše slavne glumice otkrila da je trudna: Zna se i spol bebe!

Raditi planira što dulje, a uskoro će mladi bračni par otići i na medeni mjesec, na Maldive

Matej Milošev i Buga Marija Šimić

 Instagram/Matej Milošev

Glumica, operna pjevačica i umjetnička ravnateljica kazališta Mala Scena, Buga Marija Šimić, početkom ovog mjeseca udala se za violončelista i skladatelja Mateja Miloševa nakon sedam mjeseci veze, a sada je otkrila i da je trudna.

"Prosinac ne može doći dovoljno brzo", napisala je u opisu objave na Instagramu u kojoj je pokazala svoj trudnički trbuščić i otkrila da će njih dvoje postati roditelji. Istu je objavu podijelila i na svom Instagram storyju, gdje je dodala: "Imala sam jednu tajnu."

Buga Marija Šimić ušla je u drugo tromjesečje, a za Story je otkrila da će par dobiti dječaka.

Buga Marija i Matej znaju se još otkad su bili klinci jer su zajedno pohađali istu glazbenu školu, no ljubav se rasplamsala tek prošle godine, nakon uspješne suradnje na predstavi ‘A što ćeš ti biti kada odrasteš? Priča o...‘

"Iskreno, na početku mi nije bilo ni na kraj pameti da bi bili išta više od kolega, kroz rad na predstavi mi je postao drag, a onda je tek puno kasnije, meni se činilo iznenada, došla zaljubljenost i ljubav. Kako ja kažem “šusnulo me” u trenutku, ali od tog trenutka mi je bilo jasno da je to - to. A sad koji je to točno trenutak i zašto ipak ću ostaviti kao priču za naše unuke", rekla je Buga Marija Šimić za Story, koja se našalila i da joj se dijete već naglumilo iako se još nije ni rodilo jer je tijekom prvog tromjesečja trudnoće jako puno glumila. Raditi planira što dulje, a uskoro će mladi bračni par otići i na medeni mjesec, na Maldive.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 14:28