VELIKO IZNENAĐENJE

Viktorija Rađa dobila je poseban poklon za rođendan: Čestitale joj zvijezde ‘Prijatelja‘!

Supruga našeg košarkaša je u nedjelju proslavila 47. rođendan koji će zasigurno dugo pamtiti

Viktorija Rađa

 Instagram/

Viktorija Đonlić Rađa, supruga našeg košarkaša Dine Rađe, proslavila je 7. srpnja svoj 47. rođendan. Već danima joj brojni šalju čestitke povodom posebnog dana, a njezin prijatelj joj je pripremio zaista iznenađenje za pamćenje. Viktorija je obožavateljica serije "Prijatelji", a ovaj su joj rođendan čestitale zvijezde serije.

"Generalno, što idem starija, sve manje me uzbuđuje i veseli moj rođendan. I onda se dogodi to da moj dragi prijatelj Vojan Koceić, iste neke srodne duše i glave kao ja (stalno mislim da smo možda negdje u korijenima dijelili isti panj), napravi za mene nešto neviđeno! Čuvao je mjesecima video koji je organizirao za moj rođendan i jedva da ne pukne na guzicu. A onda sam ja pala na guzicu! Ali sam obećala: I‘ll keep it down, Mr. Heckles", napisala je Viktorija uz video.

Rođendan joj je čestitala glumica Maggie Wheeler koja je u seriji utjelovila Janice. Njezin lik je ostao zapamćen zbog iritantnog smijeha i legendarne izreke: "Oh! My! God!"

"O! Moj! Bože! Viktorija! Ptičica mi je rekla da ti je danas rođendan! Toliko sam uzbuđena zbog tebe, šaljem ti puno rođendanske ljubavi. Nadam se da ćete ti i Dino otići na sushi, malo otići plesati... Jako mi je žao što nisam imala priliku poslati ti poklon", poručila joj je Maggie.

Viktoriji je rođendan čestitao i Larry Hankin, poznat kao susjed Monice i Rachel, Mr. Heckles, koji se često žalio na buku.

"Imat ćeš 47 godina. Čestitam ti i sretan ti rođendan!", poručio joj je među ostalim.

Osim Viktorije, video je oduševio i druge domaće zvijezde.

"Ma daj, hit", napisala joj je plesačica Gabriela Pilić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. kolovoz 2024 10:04