KAO DA NE STARI

Viktorija Rađa osvanula u vrućem izdanju na svoj 47. rođendan: ‘Volim ove svoje glupe purgerice...‘

Supruga Dine Rađe pozirala je uz svoje dugogodišnje prijateljice Petru Jeričević, Miu Kovačić i Paulu Tonković

Rođendanska proslava Viktorije Rađe

 Screenshot/instagram/

Nakon što je ranije ove godine oduševila svojim fotografijama u kupaćem kostimu, Viktorija Đonlić Rađa još je jednom iznenadila svoje pratitelje atraktivnim izdanjem na svom Instagram profilu, no ovog je puta pozirala uz svoje prijateljice - Petru Jeričević, Miu Kovačić i Paulu Tonković.

image

Rođendanska proslava Viktorije Rađe

Screenshot/instagram/

Naime, u ovom je izazovnom društvu poznata supruga legendarnog košarkaša Dine Rađe proslavila svoj 47. rođendan, a uz fotografije na kojima se ističe visoka crvena perjanica, Viktorija je istaknula kako "voli ove glupe purgerice", misleći na svoje društvo.

image

Rođendanska proslava Viktorije Rađe

Screenshot/instagram/
image

Rođendanska proslava Viktorije Rađe

Screenshot/instagram/

- Evo nas. Spojene, glupe i ujedinjene. Volim ove glupe purgerice - napisala je Viktorija. Također, njena prijateljica Paula Tonković počastila ju je titulom "La Madre".

Podsjećamo, zajedno s bivšim košarkašem, Viktorija Rađa ima dva sina - Roka i Duju. Bivša manekenka i njen suprug inače slove za jedan od najdugovječnijih parova sa scene i mnogima su simbol prave ljubavi. Upoznali su se 1995. godine preko zajedničkog prijatelja Tonija Kukoča kad je Viktorija već bila Miss Dalmacije i krenula u glazbene vode s menadžerom Zoranom Škugorom. Dino je prije Viktorije bio u braku s košarkašicom Željanom s kojom ima sina.

image

Viktorija i Dino Rađa

Darko Tomas/Cropix/

Jednom prilikom je Viktorija pred televizijskim kamerama objasnila kako je izgledalo njihovo vjenčanje.

- Bilo nas je sedam i skiper koji je radio na brodu i nitko nije znao da ćemo se vjenčati. I skiperu smo na pola kanala rekli da idemo u Korčuli oženiti se pa nas je pitao jesmo li normalni. Nakon uzimam, svi smo sletili u more, to je bilo genijalno i baš drugačije. Nakon toga smo nazvali roditelje i rekli ‘e znate što ima novo, mi se vjenčali‘ - rekla je tada. Kumovi na vjenčanju bili su im pjevač Petar Grašo i Viktorijina prijateljica Maja Batarelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. kolovoz 2024 10:04